Sprachcaffe U20

London (Nagy-Britannia)

Angol ifjúsági tábor 14 - 17 éveseknek

Időpontok:

- télen: 2020. január 05 - február 29. között
- tavasszal: 2020. március 29 - április 25. között
- nyáron: 2020. májis 31 - szeptember 05. között
- ősszel: 2020. október 04 - október 31. között

Utazás: Londonig repülővel, onnan transzfert lehet foglalni Heathrow repülőtérről. Ha előzetesen megrendeled, egy táblával várnak a repülőtéren és visznek a tábor helyszínére. A repülőjegyet le tudod foglalni az irodánkban. Érkezés vasárnap, elutazás szombaton.

Kezdés: minden hétfőn
Időtartam: minimum 1 hét

Az iskola London nyugati részén, Ealing városrészben található, ahonnan tömegközlekedéssel hamar megközelíthető a belváros. A táborba a világ minden tájáról érkeznek fiatalok angol nyelvet tanulni, akikkel utána is tudod tartani a kapcsolatot és gyakorolni a nyelvet. A tanításon kívül szabadidős programokat és kirándulásokat szerveznek, hogy megismerd a látnivalókat és a helyi kultúrát.

Az angol nyelvi tábor tartalmazza:

- általános angol tanfolyam 20 tanóra/hét vagy intenzív angol 30 tanóra/hét (nyáron foglalható)
1 tanóra=45 perces, max. 15 fő/csoport
Nyelvi szintek: alapfoktól haladóig (A1-C1), szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás. Ünnepnapon nincsen tanítás 2020. ápr. 10, 13, aug. 31.

- családoknál történő elhelyezés, kétágyas szobában
Alkalmad nyílik arra, hogy megismerd a helyi emberek mindennapi életét. A vendéglátó családok otthona az iskolától gyalog vagy tömegközlekedéssel (maximum 40 perc) közelíthető meg.

- teljes ellátás (reggeli, csomagolt szendvics ebédre, meleg vacsora)

- szabadidős- és sportprogramok minden nap (pluszban lehet Harry Potter Stúdió programra befizetni, melyne felára 110 GBP)

- egy egész napos és két félnapos kirándulás kéthetente

- retúr transzfer London Heathrow repülőtérről (09.00-19.00 között)

- felügyelet a tanítás és a programok ideje alatt

Ára: 650 GBP/1 hétre, 1.200 GBP/2 hét, 1.750 GBP/3 hét, 2.300 GBP/4 hét, plusz hét 550 GBP

Intenzív tanfolyam felára: 75 GBP/hét

Szezonális felárak:
2020. március 29 -  június 20, augusztus 23 - szeptember 05. között 20 GBP/hét
2020. június 21 - augusztus 22. között 50 GBP/hét 

Egyéb díjak: repülőjegy, útlemondási és betegség biztosítás, helyi közlekedés, költőpénz. A repülőjegyet és a biztosítást meg tudod venni az irodánkban, így a teljes utazás megszervezését vállaljuk.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress fel minket a +3630/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu email címen.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.