Sprachcaffe London

London (Nagy-Britannia)

Angol nyelvtanfolyamok Londonban

Az iskola London Ealing városrészben helyezkedik el, innen 5 perc alatt elsétálhatunk az Ealing Broadway nevű metrómegállóhoz.
Felszereltsége: 9 osztályterem, recepció, belső kert, számítógépterem ingyenes internetezési lehetőséggel, közösségi terem, könyvtár, kávéautomata.
Az oktatás a British Council által akkreditált, továbbá tagja az EnglishUK szervezetnek.

Kezdés: minden hétfőn (kezdőknek csak megadott dátumon)
Korosztály: 18 éves kortól
Nyelvi szintek: kezdőtől haladóig, szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás.
Ünnepnapon nincsen tanítás: 2020. jan. 03, ápr. 10, 13, máj. 04, 25, aug. 31, december 21 - 2021. jan. 01.
Érkezés vasárnap, visszaindulás szombaton. 

Angol tanfolyamok: 1 tanóra=45 perces, max. 15 fő/csoport

- általános angol tanfolyam 20 tanóra/hét (délelőtt vagy délután)
Ára: 195 GBP/hét (1-8 hét), 175 GBP/hét (9. héttől)

- intenzív angol tanfolyam 30 tanóra/hét
Ára: 270 GBP/hét (1-8 hét), 250 GBP/hét (9. héttől)

- IELTS és Cambridge nyelvvizsga előkészítő angol tanfolyam, 12 hetes
Ára: 175 GBP/hét 

- kiegészítő üzleti angol tanfolyam10 tanóra/hét (az általános angol mellé felvehető), ára: 75 GBP/hét

Szállások:

- apartmanban, egy-vagy kétágyas szobában, önellátással, közös konyha és fürdőszoba használattal
Az apartmanban foglalható szállásainkat azoknak a nyitott diákjainknak ajánljuk, akik szívesen laknak együtt a világ különböző tájairól érkező diáktársaikkal.
Ára: kétágyas szobában 255 GBP/hét, egyágyas szobában 365 GBP/hét

- családnál, egy-vagy kétágyas szobában, félpanziós ellátással
Akik vendéglátó családnál szállnak meg, lehetőségük nyílik arra, hogy a nyelvórán kívül, otthon is gyakorolják az angolt, alkalmazzák, amit az angol órákon megtanultak, és helyi emberekkel beszélgessenek.
Ára: kétágyas szobában 220 GBP/hét, egyágyas szobában 240 GBP/hét

Szezonális felárak:

2020. március 29 - június 20. és augusztus 23 - szeptember 26. között 30 GBP/hét
2020. június 21 - augusztus 22. között 60 GBP/hét

Tartalmazza: tanfolyam, teszt, bizonyítvány, tananyag kölcsönbe, szállás, megadott ellátás. A szabadidős programok egy része ingyenes, egy része fizetős, a helyszínen lehet jelentkezni rá.

Egyéb díjak: regisztrációs díj 70 GBP, elszállolási díj 70 GBP, utazás, biztosítás, helyi közlekedés, költőpénz, tankönyv. Repülőtéri transzfert pluszban lehet hozzáfoglalni. Az utazás egyénileg történik, az irodánkban tudsz repülőjegyet foglalni.

Ha bármilyen kérdésed lenne, keress fel minket a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.