Milner School of English

London (Nagy-Britannia)

Angol nyelvtanulás London Wimbledonban

Azoknak ajánljuk ezt a nyelviskolát, akik családias hangulatú iskolában szeretnének angolul tanulni London kertvárosi részén, és szívesen laknának helyi angol családoknál, melyek közel találhatóak az iskolához.  Mind a tanárokról, mind a családokról pozitívak a visszajelzések. Az oktatás a British Council által akkreditált és tagja az EnglishUK szervezetnek.

Az iskola Wimbledon központjában található, lehetőség van a Wimbledoni teniszpályán edzeni. Felszereltsége: 17 tanterem, tágas társalkodó terem, könyvtár, számítógépterem ingyenes internetezési lehetőséggel.

Utazás: egyénileg, repülővel Londonba, az irodánkban le tudod foglalni a repülőjegyet. Ha előre rendelsz transzfert, a repülőtéren várnak és visznek a szállásodra. Érkezés vasárnap, hazautazás szombaton.

Korhatár: 16 éves kortól (felső korhatár nincs)
Kezdés: minden hétfőn
Nyelvtudás: alapfoktól felsőfokig, több nyelvi csoport, szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás.
Ünnepnapon nincsen tanítás: 2020. ápr. 10, 13, máj. 08, 25, aug. 31, dec. 20 - 2021. jan. 04.

Angol nyelvtanfolyamok:

1 tanóra = 40 perc, max. 16 fő/csoport

- általános angol tanfolyam 22,5 tanóra/hét (15 óra)
Órarend: hétfőtől péntekig: 09.30 - 12.45
AKCIÓS ÁRA: 175 GBP/hét (1-2 hét), 155 GBP/hét (3-8 hét), 145 GBP/hét (9-23 hét), 115 GBP/hét (24 héttől)

- intenzív angol tanfolyam 30 tanóra/hét (20 óra)
Órarend: hétfőtől csütörtökig: 09.30 - 14.45 és pénteken 09.30 - 12.45
AKCIÓS ÁRA: 205 GBP/hét( 1-2 hét), 185 GBP/hét (3-8 hét), 170 GBP/hét (9-23 hét), 130 GBP/hét (24 héttől)

- IELTS, Cambridge nyelvvizsga előkészítő

- angol tanfolyam + tenisz, ára: 335 GBP/1 hét, 665 GBP/2 hét, 930 GBP/3 hét, 1.200 GBP/4 hét

- nyelviskolai tanév, 30 tanóra/hét, ára: 3.750 GBP/36 hétre

Szállások:

- családoknál történő elhelyezés, egy- vagy kétágyas szobában, félpanziós ellátás. A családok általában sétatávolságra vagy rövid tömegközlekedésre helyezkednek el az iskolától.
Ára: 185 GBP/hét egyágyas, 160 GBP/hét kétágyas

- kollégiumban, egyágyas szobában, saját fürdőszobával,  önellátással
20 perces buszozásra található az iskolától. Ágynemű és törölköző bérelhető 30 GBP árért.
Ára: 190 GBP-től/hét + 55 GBP foglalási díj

Az árak tartalmazzák: tanfolyam, teszt, bizonyítvány, megadott ellátás, szállás, konditerem bérlet, könyvtár használat.

Egyéb díjak: regisztrációs díj 80 GBP, elszállásolás díja 60 GBP, utazás költsége, betegség-baleset-és poggyászbiztosítás, tananyag kb. 40 GBP. Az utazás egyénileg történik, az irodánkban meg tudod venni a repüőlőjegyet és tudsz kötni utasbiztosítást. Repülőtéri transzfert lehet előzetesen foglalni: London Heathrow 100 GBP/út, Gatwick 110 GBP/út, City 90 GBP/út, Luton/Stansted 160 GBP/út áron.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress fel minket a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.