Kings Farringtons

London (Nagy-Britannia)

Angol nyári tábor 10-17 éveseknek

2020. július 08 - augusztus 05. között

A tábor helyszíne, a gyönyörű parkkal körülvett Farringtons bentalkásos magániskola, mely biztonságos környezetet teremt az itt tanuló diákok számára. Chislehurst településen található, London belvárosától 15 km-re.
Szolgáltatások: sportpályák (kosárlabda, röplabda, tenisz, foci, rugby, cricket), kinti és benti medence, sportcsarnok, táncstúdió, étkező, modern osztálytermek, internetezési lehetőség.

Miért válaszd ezt a programot?
- anyanyelvi környezetben fejlesztheted a nyelvtudásod
- különböző nemzetiségű diákokkal ismerkedhetsz meg
- rengeteg szabadidős programon vehetsz részt
- megismerheted London látnivalóit

Utazás: Londonig repülővel, onnan transzfert lehet foglalni bármelyik repülőtérről. Ha előzetesen megrendeled, egy táblával várnak a repülőtéren és visznek a tábor helyszínére. A repülőjegyet le tudod foglalni az irodánkban.

Az angol nyári tábor tartalmazza:

- általános angol tanfolyam 20 tanóra/hét (1 tanóra=45 perces)
Szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás, nyelvi szintek: kezdőtől haladóig.
Az oktatás a British Council által akkreditált.Ünnepnapon nincsen tanítás.

- kollégiumi szállás, 2-4 ágyas szobában, közös fürdőszoba használattal. A fiúk és lányok külön épületben vannak elszállásolva.

- teljes ellátás (speciális étrendet előzetesen jelezni szükséges)

- szabadidős - és sportprogramok (pl: kézművesség, röplabda, zumba, úszás, kvíz, csapatjátékok, foci, barbecue, pingpong, wii,...).

- kirándulások (pl: London, Brighton, Oxford, Windsor)

- felügyelet

Ára: 1.055 GBP/1 hét, 1.995 GBP/2 hét, 2.935 GBP/3 hét, 3.875 GBP/4 hét

Egyéb díjak:  foglalási díj 20 GBP, repülőjegy, repülőtéri transzfer (London Heathrow/Gatwick 145 GBP/út, Stansted 180 GBP/út, Luton 200 GBP/út), útlemondási és betegség biztosítás, helyi közelekdés, költőpénz. Érkezés és hazaindulás vasárnap. A repülőjegyet és a biztosítást meg tudod venni az irodánkban, így a teljes utazás megszervezését vállaljuk.

Előfoglalási akció: ha 2020. március 31-ig foglalsz, 45 GBP/hét kedvezményt kapsz a részvételi díjból.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress minket bizalommal a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.