Kings London ifjúsági angol tábor

London (Nagy-Britannia)

Angol ifjúsági nyári tanfolyam 13 - 17 éveseknek London belvárosban

2020. június 24 - augusztus 19. között

Az angol ifjúsági tanfolyamot a Kings Education nyelviskola szervezi, a London South Bank University területén. Ha ezt a helyszínt választod, London központi részén tanulhatsz, gyönyörű kilátással a London Eye-ra és a híres Shard felhőkarcolóra.
Az iskola a British Council által akkreditált képzést nyújtja, mely garantálja a minőségi angol nyelvoktatást. Szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás. Ünnepnapon nincsen tanítás.
Kint tartózkodás: 1-8 hét
Kezdés: 2020. június 24, július 01, 08, 15, 22, 29, augusztus 05, 12.

Utazás: Londonig repülővel, onnan transzfert lehet foglalni bármelyik repülőtérről. Ha előzetesen megrendeled, egy táblával várnak a repülőtéren és visznek a tábor helyszínére. A repülőjegyet le tudod foglalni az irodánkban. Érkezés és hazaindulás szerdán.

Az angol nyelvtábor tartalmazza:

- általános angol tanfolyam 20 tanóra/hét
1 tanóra=45 perces, max. 15 fő/csoport
Nyelvtudás: kezdőtől haladóig
- teszt, bizonyítvány
- kollégiumi szállás, egyágyas, saját fürdőszobás szobában
A szállás az iskolától 5 perces sétatávolságra található.
- teljes ellátás (speciális étrendet előre jelezni szükséges)
- minden nap szabadidős- és sportprogramok, városnézés
- egész napos kirándulások (pl: Brighton, Canterbury, Cambridge, Oxford, Windsor)
- helyi tömegközlekedési bérlet
- regisztrációs díj
Ára: 1.165 GBP/1 hét, 2.215 GBP/2 hét, 3.265 GBP/3 hét, 4.315 GBP/4 hét 

Egyéb díjak: repülőjegy, betegség biztosítás, foglalási díj 20 GBP, repülőtéri transzfer (Heathrow 130 GBP/út, Gatwick 145 GBP/út, Luton/Stansted 175 GBP/út). A repülőjegyet és a biztosítást meg tudod venni az irodánkban, így a teljes utazás megszervezését vállaljuk.

Előfoglalási akció: ha 2020. március 31-ig foglalsz, 50 GBP/hét kedvezményt kapsz a részvételi díjból.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress minket bizalommal a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen. 

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.