Kings Colleges ifjúsági angol tábor

London (Nagy-Britannia)

Angol ifjúsági tábor Londonban 14 - 17 éveseknek

2020. június 28 - augusztus 09. között

A tábor kiváló környezetet biztosít a nyelvtanuláshoz, és egyben alkalmat teremt arra, hogy a környékbeli nevezetességeket és látnivalókat megismerd. Az itthonról vitt gátak pár nap alatt leomlanak és bátran fogsz tudni kommunikálni. Az iskola London Beckenham városrészben található, 20 percre a belvárostól.

Miért válaszd ezt a programot?
- anyanyelvi környezetben fejlesztheted a nyelvtudásod
- új barátságokat köthetsz más nemzetiségű diákokkal
- a családok közel vannak az iskolához, nem kell sokat tömegközlekedni
- London látnivalóit megnézheted

Utazás: Londonig repülővel, onnan transzfert lehet foglalni bármelyik repülőtérről. Ha előzetesen megrendeled, egy táblával várnak a repülőtéren és visznek a tábor helyszínére. A repülőjegyet le tudod foglalni az irodánkban. Érkezés és hazaindulás vasárnap.

Az ifjúsági angol tanfolyam tartalmazza:

- általános angol tanfolyam 20 tanóra/hét

1 tanóra=45 perces, max. 15 fő/csoport
Nyelvi szintek: kezdőtől haladóig
Szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás. Ünnepnapon nincsen tanítás.

- családi elhelyezés, egy- vagy kétágyas szobában

- teljes ellátás (speciális étrendet lehet kérni, de előzetesen jelezni szükséges)

- szabadidős programok minden nap

- kirándulás hetente (pl:Windsor Park, The Eden Project in Carnwall, Brighton, London, Cambridge, Stratford-upon-Avon, Brighton, Bath, Salisbury, ...)

- e-mail és internetezési lehetőség

- iskola elvégzéséről szóló bizonyítvány

Ára: 775 GBP/1 hét, 1.435 GBP/2 hét, 2.095 GBP/3 hét, 2.755 GBP/4 hét

Egyágyas szoba felára: 30 GBP/hét

Ha a szállásod megoldott, lehet csak tanfolyamot és programokat foglalni.

Egyéb díjak: foglalási 20 GBP, útlemondási és betegség biztosítás, repülőtéri transzfer, költőpénz. A legközelebbi repülőtér London Heathrow, ahonnan gyűjtőtranszfert szerveznek, az ára 60 GBP/út. Privát transzfert is lehet kérni a többi londoni repülőtérről (Luton 190 GBP/út, Stansted 170 GBP/út, Gatwick 135 GBP/út áron). A repülőjegyet és a biztosítást meg tudod venni az irodánkban, így a teljes utazás megszervezését vállaljuk.

Előfoglalási akció: ha 2020. március 31-ig foglalsz, 20 GBP/hét kedvezményt kapsz a részvételi díjból.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress minket bizalommal a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.