EC Embassy London ifjúsági tábor

London (Nagy-Britannia)

Nyári angol ifjúsági tábor 13-17 éveseknek

2020. június 28 - augusztus 09. között


Miért válaszd ezt a programot?

- megismerheted London látnivalóit
- anyanyelvi környezetben gyorsan leomlanak az itthonról vitt gátak, és magabiztosan tudsz majd kommunikálni
- különböző nemzetiségű barátokat szerzel
- az itt tanult diákok visszajelzése jó a táborról, vannak akik vissza is mentek

Kint tartózkodás: minimum 1 hét

Utazás: Londonig repülővel, onnan transzfert lehet foglalni bármelyik repülőtérről. Ha előzetesen megrendeled, egy táblával várnak a repülőtéren és visznek a tábor helyszínére. A repülőjegyet le tudod foglalni az irodánkban. Érkezés és visszaindulás szombaton.

Helyszín: New City Colllege/ University of the Arts London

Az angol ifjúsági tábor tartalmazza:

- általános angol tanfolyam 20 tanóra/hét

1 tanóra=45 perces, maximum 15 fő/csoport
Nyelvtudás: kezdő-haladó, szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás.

- Will Wyatt Court Residence kollégiumi szállás egyágyas szobában, saját fürdőszobával

- teljes ellátás (reggeli, ebéd és vacsora)

- szabadidős és sportprogramok

- kirándulások

- teszt

- iskola elvégzéséről szóló bizonyítvány

- regisztrációs díj

Ára: 995 GBP/1 hét, 1.865 GBP/2 hét, 2.735 GBP/3 hét, 3.605 GBP/4 hét

Egyéb díjak: utazás, útlemondási és betegség biztosítás, repülőtéri transzfer (London Heathrow 100 GBP/út, Gatwick 125 GBP/út, Luton 170 GBP/út,  Stansted 140 GBP/út), helyi közlekedési bérlet, költőpénz. A repülőjegyet és a biztosítást meg tudod venni az irodánkban, így a teljes utazás megszervezését vállaljuk.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress fel minket az info@airtourist.hu e-mail címen vagy a +36-30/3857767-es telefonszámon. 

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.