Bradfield College angol tábor

London (Nagy-Britannia)

Angliai tavaszi nyelvi tábor 8 - 17 éveseknek

2020. március 29 - április 19. között

Miért válaszd ezt a programot?
- tapasztalt és szakképzett tanárok tanítanak
- minden nap, tanítás után szabadidős programot szerveznek
- biztonságos környezetben leszel, egy helyen van az iskola és a szállás

Helyszín: Bradfield College, Berkshire
A Bradfield College egy híres 1850-ben alapított angol magániskola, mely London közelében, gyönyörű zöld környezetben található.

Szolgáltatások: belső medence, sportcsarnok, teniszközpont, színház, wifi, társalgó, étkező.

Kint tartózkodás: 1, 2 vagy 3 hét

Időpontok: 2020. március 29, április 05, 12.

Utazás: Londonig repülővel, onnan transzfert lehet foglalni Gatwick, Heathrow, City vagy Stansted repülőtérről. Ha előzetesen megrendeled, egy táblával várnak a repülőtéren és visznek a tábor helyszínére. A repülőjegyet le tudod foglalni az irodánkban.

Az angol nyelvi tábor tartalmazza:

- angol tanfolyam 20 tanóra/hét vagy intenzív angol tanfolyam 23 tanóra/hét, 1 tanóra=50 perces, 15 fő/csoport
Szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás.
- kollégiumi szállás, egy-vagy kétágyas szobában
- teljes ellátás (reggeli, ebéd és vacsora), kirándulások alkalmával csomagolt ebédet kapsz.
- szabadidős- és sportprogramok, minden nap tanítás után
- heti egy egésznapos és egy félnapos kirándulást szerveznek, pl: London, Oxford
- felügyelet

Ára: 875 GBP/1 hét, 1.670 GBP/2 hét, 2.465 GBP/3 hét
Intenzív angol tanfolyam felára: 60 GBP/hét
Egyágyas felár: 100 GBP/hét

Pluszban lehet foglalni tenisz órákat, heti 6 órában, melynek felára 130 GBP/hét.

Egyéb díjak: utazás, repülőtéri transzfer (London Heathrow 105 GBP/út, Gatwick 150 GBP/út, City 215 GBP/út, Stansted 175 GBP/út), útlemondási és betegség-baleset-és poggyászbiztosítás, költőpénz. A repülőjegyet és a biztosítást meg tudod venni az irodánkban, így a teljes utazás megszervezését vállaljuk.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress fel minket a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.  

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.