Wycliffe College

Gloucestershire (Nagy-Britannia)

Angliai nyelvi tábor 8-13 és 13-17 éveseknek

  2020. július 08 - augusztus 12. között

A Wycliffe College egy bentlakásos magániskola, amit 1882-ben alapítottak és amely Stonehouse kisvárosban található, Bristol közelében. A gyönyörű és biztonságos vidéki környezet ideális helyszínt biztosít a gyermekek számára az angol nyelvtanuláshoz és a szabadidős aktív eltöltéséhez. Két korcsoportra osztják a diákokat korosztály alapján, 8-13 és 13-17 évesek.

Utazás: Londonba vagy Bristolba repülővel és onnan lehet transzfert rendelni az iskolától.

Kezdés: 2020. július 08, 15, 22, 29, augusztus 05.
Érkezés és visszaindulás szerdán, 10.00 és16.00 között.

Miért válaszd ezt a helyszínt?
- egy 50 hektáros park területén található az iskola, rengeteg sportolási és szabadidős programot szerveznek tanítás után
- hétközben és hétvégén kiránduláson veszel részt, megismered a környék látnivalóit
- egy helyen van az iskola és a szállás

Az angol nyelvi tábor tartalmazza:
- általános angol tanfolyam 15 vagy intenzív angol 23 tanóra/hét (1 tanóra=60 perces)
Várható órarend: 09.00-11.00, 11.30-12.30 között
- kollégiumi szállás egy-vagy kétágyas szobákban, közös vagy saját fürdőszobával
- teljes ellátás (reggeli, ebéd és vacsora)
- kirándulások (pl: Bristol, Bath, London, Oxford, Gloucester, Cheltenham)
- szabadidős- és sportprogramok (úszás, tenisz, squash, lovaglás,...)
- internetezési lehetőség
- teszt (szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás)
- iskola elvégzéséről szóló bizonyítvány
- tananyag
- regisztrációs díj

Árak:
Kollégiumi, kétágyas szállás + heti 15 tanórával: 945 GBP/1 hét, 1.820 GBP/2 hét, 2.695 GBP/3 hét, 3.570 GBP/4 hét, plusz hét 875 GBP
Kollégiumi, kétágyas szállás + heti 23 tanórával: 995 GBP/1 hét, 1.920 GBP/2 hét, 2.845 GBP/3 hét, 3.770 GBP/4 hét, plusz hét 925 GBP
Az egyágyas szoba felára 50 GBP/hét.

Pluszban felvehető órák/foglalkozások:

- intenzív angol nyelvtanfolyam, + heti 8 tanóra: 50 GBP/hét (így összesen 23 tanóra/hét)

- IELTS vagy Cambridge nyelvvizsga előkészítő tanfolyam, heti 8 tanórában, felára: 50 GBP/hét

- heti 6 óra tenisz vagy lovagló edzésre lehet befizetni, felára: tenisz 125 GBP/hét, lovaglás 200 GBP/hét.

Egyéb díjak: utazás, transzfer, útleomondási és betegség biztosítás, letét a szálláson, költőpénz. A repülőjegyet és a biztosítást meg tudod venni az irodánkban. Ha egyedül utazol, repülőtéri transzfert szükséges foglalni, így a repülőtéren táblával várnak és visznek az iskolába, és visszaúton is kivisznek a repülőtérre. A legközelebbi repülőtér Bristol, onnan 135 GBP/út árért visznek a tábor helyszínére, vagy londoni érkezéssel/indulással is megoldható: Gatwick és Luton 250 GBP/út, Heathrow 195 GBP/út, Stansted 275 GBP/út, City 270 GBP/út áron.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress minket bizalommal a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.