Glasgow School of English

Glasgow (Nagy-Britannia)

Angol nyelvtanulás Glasgowban

Az iskolát 1997-ben alapították, a British Council által akkreditált, továbbá tagja az English UK-nak és TOEIC nyelvvizsga-központ is egyben.
Elhelyezkedés: a belvárosban, a Hope Street-en található, közelében kávézók, éttermek, galériák és múzeumok.
Felszereltség: 6 osztályterem, számítógép terem, ingyenes internetezési lehetőség és wifi.

A nyelviskola egész évben nyitva tart.
Nyelvtudás: kezdőtől haladóig, szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás. Anyanyelvi tanárok tanítanak, nemzetközi csoportokban.
Kezdés: minden hétfőn
Minimum kor: 16 év

Angol nyelvtanfolyamok:

- általános angol tanfolyam 15 tanóra/hetente
Órarend: hétfőtől péntekig 09.00-12.15
Ára: 135 GBP/hét (1-11 hét), 125 GBP/hét (12. héttől)

- intenzív angol tanfolyam 22.5 tanóra/hetente
Ára: 210 GBP/hét (1-11 hét), 190 GBP/hét (12. héttől)
Órarend: hétfőtől péntekig 09.00-12.15 és 13.15-14.45

- kiegészítő IELTS nyelvvizsga előkészítő tanfolyam 7.5 óra/hét, ára: 80 GBP/hét

- kiegészítő üzleti angol tanfolyam 7.5 óra/hét, ára: 80 GBP/hét

- privát tanóra

Szállások:

- családnál, egyágyas szobában, félpanziós ellátással, 1. zónában (max.30 percre az iskolától)
Ára: 185 GBP/hét

- Liberty Park kollégiumban, egyágyas szobában, saját fürdőszobával, önellátással (15 perces sétatávolságra az iskolától)
Ára: 155 GBP/hét

- Liberty House, egyágyas szobában, saját fürdőszobával, önellátással, 2020. július - szeptember között foglalható (10-15 perces sétára az iskolától)
Ára: 160 GBP/hét

Az ár tartalmazza: tanfolyam, teszt, bizonyítvány, szállás, megadott ellátás.

Egyéb díjak: regisztrációs díj 50 GBP, elszállásolás díja 35 GBP, tananyag 30 GBP. Repülőtéri transzfer kérhető: Glasgow Nemzetközi repülőtér 45 GBP/út, Edinburgh repülőtér 120 GBP/út áron.
Az utazás egyénileg történik, az irodánkban tudsz repülőjegyet foglalni és utasbiztosítást kötni.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress fel minket a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.