Angol nyári tábor BSC Nyelviskola

Chelmsford (Nagy-Britannia)

Angol tábor 8 - 17 éveseknek

2020. július 05 - augusztus 09. között

Miért válaszd ezt a programot?
- tapasztalt és szakképzett tanárok tanítanak
- minden nap, tanítás után szabadidős programot szerveznek, hétvégén kirándulást
- egy helyen van az iskola és szállás
- az angol tanfolyam mellett lovagolhatsz vagy robottechnikát is tanulhatsz

Helyszín: New Hall School, Chelmsford (Essex)
Az angol tábor gyönyörű vidéki környezetben, London belvárosától kb. 1 órára található. Az iskola a Beaulieu Palace-ban található, melyet VIII. Henrik építtetett a 16. században.
Szolgáltatások: belső medence és sportközpont, teniszpálya, színház, wifi.

Korosztály: 8-13 és 13-17 éveseknek

Kint tartózkodás: 1, 2, 3 vagy 4 hét

Kezdési időpontok: 2020. július 05, 12, 19, 26, augusztus 02.

Utazás: Londonig repülővel, onnan transzfert lehet foglalni bármelyik londoni repülőtérről. Ha előzetesen megrendeled, egy táblával várnak a repülőtéren és visznek a tábor helyszínére. A repülőjegyet le tudod foglalni az irodánkban. Érkezés és hazautazás vasárnap.

Az angol nyelvi tábor tartalmazza:

- angol tanfolyam 15 óra/hét vagy intenzív angol tanfolyam 23 óra/hét, 1 tanóra=60 perces, 15 fő/csoport
Szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás.
- kollégiumi szállás, egy-két- vagy négyágyas szobában, közös fürdőszobában
- teljes ellátás (reggeli, ebéd és vacsora), kirándulások alkalmával csomagolt ebédet adnak
- szabadidős- és sportprogramok, minden nap tanítás után
- heti egy egész napos és félnapos kirándulást szerveznek
- felügyelet

Ára: 905 GBP/1 hét, 1.730 GBP/2 hét, 2.555 GBP/3 hét, 3.380 GBP/4 hét
Kétágyas felár: 50 GBP/hét
Egyágyas felár: 100 GBP/hét
Az angol tanfolyam után plusz órákon/foglalkozáson lehet részt venni: lovaglás heti 6 órában 200 GBP/hét, robottechnika és kódolás 200 GBP/hét.

Egyéb díjak: utazás, London repülőtéri transzfer (Heathrow 270 GBP/út, City 200 GBP/út, Gatwick 135 GBP/út, Stansted 80 GBP/út, Luton 200 GBP/út), útlemondási és betegség-baleset-és poggyászbiztosítás, költőpénz. A repülőjegyet és a biztosítást meg tudod venni az irodánkban, így a teljes utazás megszervezését vállaljuk.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress fel minket a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen. 

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.