Select English Cambridge

Cambridge (Nagy-Britannia)

Tanulj angolul Cambridge-ben, az egyik leghíresebb egyetemi városban!

Cambridge, Londontól 80 km-re északra található. A város környékét "Silicon Fen"-nek nevezik, ami az egyetemhez kapcsolódó high-tech kutatási parkot és elsősorban a számítástechnikai és orvosi cégeket tömöríti nagy számban.

Az iskola 15 perces sétára található a belvárostól. Az oktatás a British Council és English UK által akkreditált, mely garantálja a minőségi nyelvoktatást.

Korosztály: 16 éves kortól
Nyelvi szintek: alapfoktól felsőfokig (a kezdőknek először privát órát kell venni)
Maximum 12 fő/csoport, 1 tanóra=45 perces
Kezdés: minden hétfőn
Érkezés vasárnap, visszaindulás szombaton.

Angol nyelvtanfolyamok:
Az első napon szintfelmérő tesztet végeznek, mely alapján a megfelelő tudásszintű csoportba sorolnak. Az iskolában anyanyelvi tanárok oktatnak, nemzetközi csoportokban. A tanfolyam elvégzéséről pedig bizonyítványt adnak.

- általános angol tanfolyam 20 tanóra/hét, hétfőtől péntekig 09.00-12.30
Ára: 235 GBP/hét (2-4 hét), 230 GBP/hét (5-8 hét), 220 GBP/hét (9-15 hét), 210 GBP/hét (16. héttől)

- fél-intenzív angol tanfolyam 28 tanóra/hét, hétfőtől péntekig 09.00-14.15
Ára: 325 GBP/hét (2-4 hét), 310 GBP/hét (5-8 hét), 295 GBP/hét (9-15 hét), 280 GBP/hét (16. héttől)

- intenzív angol tanfolyam 25 tanóra/hét, hétfőtől péntekig 09.00-15.45
Ára: 340 GBP/hét (2-4 hét), 325 GBP/hét (5-8 hét), 310 GBP/hét (9-15 hét), 300 GBP/hét (16. héttől)

Szállás:

- családnál történő elhelyezés, egyágyas szobában, félpanziós ellátással
Ára: 185 GBP/hét
Főszezoni felár 2020. június 28 - augusztus 22. között 35 GBP/hét.

- kollégiumi szállás, egyágyas szobában, önellátással
Ára: 225 GBP/hét
Főszezoni felár: 2020. június 28 - augusztus 22. között 40 GBP/hét

Szabadidős programokon és kirándulásokon tudsz résztvenni, melyre a helyszínen tudsz jelentkezni.

Tartalmazza: tanfolyam, teszt, bizonyítvány, szállás, megadott ellátás.
Egyéb díjak: regisztrációs díj 75 GBP, utazás, betegség biztosítás, helyi közlekedés, költőpénz. Repülőtéri transzfer felár ellenében kérhető előzetesen az iskolától. Az utazás egyénileg történik, de tudunk segíteni a megszervezésében.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress fel minket a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.