EC Classic junior

Cambridge (Nagy-Britannia)

Nyári ifjúsági angol tanfolyam 13-17 éveseknek

Dátum:

- családi szállással 2020. június 28 - augusztus 09. között
- kollégiumi szállással: 2020. július 05 - augusztus 09. között 

Miért válaszd ezt a helyszínt?

- megtapasztalhatod egy igazi angol egyetemi város hangulatát
- anyanyelvi környezetben fejlesztheted az angol tudásod
- tanítás után minden nap szabadidős programokat és kirándulásokat szerveznek
- különböző nemzetiségű barátokat szerzel, akikkel utána angolul tudod tartani a kapcsolatot

Utazás: Londonig repülővel, onnan transzfert lehet foglalni bármelyik repülőtérről. Ha előzetesen megrendeled, egy táblával várnak a repülőtéren és visznek a tábor helyszínére. A repülőjegyet le tudod foglalni az irodánkban. Érkezés és visszaindulás szombaton.

Az órákat a Bellerbys College, Manor House campus iskolában tartják, mely Cambridge belvárosától kb. 20 percre található. 

Az angol nyelvi tábor tartalmazza:

- általános angol tanfolyam 20 tanóra/hét, 1 tanóra=45 perces, maximum 15 fő/csoport
Nyelvtudás: kezdő-haladó, szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás. A tanítás hétfőn kezdődik, első napon 08.30-ra kell menni és a tesztet elvégezni, mely alapján a megfelelő csoportba sorolnak. Az órákat délelőtt és délután tartják, a csoportbeosztástól függően.

- családi vagy kollégiumi szállás
Családoknál, kétágyas szobában leszel, azonos nemű, más nemzetiségű diákkal együtt. Átlagosan 30-45 perces buszozásra találhatóak a családok az iskolától. Vasárnap megmutatják hogyan lehet eljutni.
Két kollégiumban tudnak szállást biztosítani:
1. Jesus College kollégiumi szállás, egy-vagy kétágyas szobában, közös fürdőszoba használattal.
2. Manor House kollégiumban, egyágyas szobában, közös fürdőszoba használattal.

- teljes ellátás (reggeli, ebéd és vacsora)

- szabadidős- és sportprogramok, kirándulások

- teszt

- felügyelet

- iskola elvégzéséről szóló bizonyítvány

- internetezési lehetőség

- regisztrációs díj 

Ára: 

Családi elhelyezéssel: 865 GBP/1 hét, 1.605 GBP/2 hét, 2.345 GBP/3 hét, 3.085 GBP/4 hét
Jesus kollégiumi elhelyezéssel: 1.040 GBP/1 hét, 1.955 GBP/2 hét, 2.870 GBP/3 hét, 3.785 GBP/4 hét
Manor House kollégiumi szállással: 900 GBP/1 hét, 1.675 GBP/2 hét, 2.450 GBP/3 hét, 3.225 GBP/4 hét

Egyéb díjak:repülőjegy, repülőtéri transzfer (Stansted 90 GBP/út, Heathrow 152 GBP/út, Luton 15 GBP/út), helyi közlekedési bérlet, útlemonási és betegség biztosítás, költőpénz. A repülőjegyet és a biztosítást meg tudod venni az irodánkban, így a teljes utazás megszervezését vállaljuk.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress fel minket: az info@airtourist.hu e-mail címen vagy a +36-30/3857767-es telefonszámon.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.