EC Cambridge

Cambridge (Nagy-Britannia)

Angol nyelvtanulás Cambridge-ben

Miért válaszd ezt a nyelviskolát?
- az iskola Cambridge belvárosában található, egy modern épületben
- többfajta angol tanfolyam közül választhatsz
- az iskola a British Council által akkreditált és tagja az EnglishUK-nek

Utazás: Londonba repülővel, az irodánkban tudsz foglalni repülőjegyet. Ha előzetesen repülőtéri transzfert foglalsz, érkezéskor egy táblával várnak a repülőtéren és visznek a szállásodra.

Szolgáltatások: 14 osztályterem, számítógépterem, társalgó, tanulószoba, ingyen wifi.
Korhatár: 16 éves kortól (felső korhatár nincs)
Kezdés: minden hétfőn
Nyelvi szintek: kezdőtől haladóig, szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás.
Ünnepnapon nincsen tanítás: 2020. jan. 01, ápr. 10, 13, máj. 08, 25, aug. 31, dec. 25 -28.

AKCIÓ! 20% kedvezmény a 2020-as tanfolyamok árából (kivéve privát oktatás, angol plusz és kiscsoportos angol tanfolyamok).

Angol nyelvtanfolyamok:

1 tanóra=45 perces, max. 15 fő/csoport

- általános angol tanfolyam 20 tanóra/hét
Ára: 305 GBP/hét (1-11 hét), 270 GBP/hét (12-23 hét)

- intenzív angol tanfolyam 30 tanóra/hét
Ára: 385 GBP/hét (1-11 hét), 320 GBP/hét (12-23 hét)

- English for Work 30 tanóra/hét (20 általános + 10 üzleti tanóra/hét) pl: HR, üzleti etika, tárgyalás, menedzsment, branding,..)
Ára: 385 GBP/hét (1-11 hét)

- English in the City 30 tanóra/hét (20 áltlános + 10 városi tanóra/hét) pl: gyakorlás a mindenapi életben
Ára: 385 GBP/hét (1-11 hét)

- IELTS/Cambridge nyelvvizsga előkészítő 20 vagy 30 tanóra/hét
Ára:
20 tanóra/hét: 305 GBP/hét 81-11 hét), 270 GBP/hét (12-23 hét)
30 tanóra/hét: 385 GBP/hét (1-11 hét), 320 GBP/hét (12-23 hét) 

- nyelviskolai tanév/szemeszter program

- privát oktatás

Szállások:

- családi elhelyezés, egyágyas szobában, reggelis vagy félpanziós ellátással
Ára: reggelivel 185 GBP/hét, félpanzióval 200 GBP/hét
Főszezoni felár: 2020. június 13 - szeptember 12. között 35 GBP/hét

- stúdióban, egyágyas szobában, saját fürdőszoba használattal, önellátással, 2 perces sétatávolságra található az iskolától.
Ára: 320 GBP/hét
Főszezoni felár 2020. június 13 - szeptember 12. között 15 GBP/hét

- Comfort Kite kollégiumban, egyágyas szobában, önellátással, saját fürdőszobával, 12 perces tömegközlekedésre az iskolától.
Ára: 295 GBP/hét (főszezonban 2020. június 13 - szeptember 12. között 310 GBP/hét)

Az árak tartalmazzák: tanfolyam, teszt, bizonyítvány, tananyag, internetezési lehetőség az iskolában, szállás, megadott ellátás.
Egyéb díjak: utazás, transzfer, biztosítás, regisztrációs díj 80 GBP, elszállásolás díja 30 GBP, főszezoni felár a tanfolyamokra 2020. június 15 - szeptember 11. között 15 GBP/hét. Repülőtéri transzfert kérhetsz előzetesen (Stansted 110 GBP/út, Luton 115 GBP/út, Heathrow 180 GBP/út, Gatwick 215 GBP/út). Az utazás egyénileg történik, az irodánkban tudsz repülőjegyet foglalni és utasbiztosítást kötni.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress fel minket a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.