Sprachcaffe U20

Brighton (Nagy-Britannia)

Ifjúsági angol tábor 12 - 17 éveseknek

Időpontok:

- télen: 2020. január 05 - február 29.
- tavasszal: 2020. március 29 - április 25.
- nyáron: 2020. május 31 - szeptember 05.
- ősszel: 2020. október 04 - 31. 

Miért válaszd ezt az angol tábort?
- Brighton tengerparti város, így összekötheted a nyelvtanulást a nyaralással
- London 1 órára található, így biztosan ellátogattok és megnézitek a város látnivalóit

Utazás: Londonig repülővel, onnan transzfert lehet foglalni Heathrow vagy Gatwick repülőtérről. Ha előzetesen megrendeled, egy táblával várnak a repülőtéren és visznek a tábor helyszínére. A repülőjegyet le tudod foglalni az irodánkban. Érkezés vasárnap, visszaindulás kollégiumi szállás esetén pénteken / családi szállás esetén szombaton

Időtartam: 1, 2, 3, 4, 5 vagy 6 hét

Az ifjúsági angol nyelvi tábor tartalmazza:

- általános angol tanfolyam 20 tanóra/hét vagy intenzív angol 30 tanóra/hét
1 tanóra=45 perces, max. 15 fő/csoport
Nyelvi szintek: kezdőtől haladóig. Szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás. Ünnepnapon nincsen tanítás 2020. ápr. 10, 13, aug. 31.

- tananyag kölcsönben, tanfolyam elvégzéséről szóló bizonyítvány
- szállás: családoknál 2 ágyas elhelyezéssel vagy kollégiumban 3-4 ágyas szobában (16 éves kortól)
Nyáron, június 30-tól kollégiumi, egyágyas, saját fürdőszobás szoba is foglalható.
Ha szálláslehetőségként a vendéglátó családot választod, alkalom nyílik arra, hogy megismerd a helyi emberek mindennapi életét. A vendéglátó családok otthona az iskolától gyalog vagy tömegközlekedéssel, maximum 50 perc alatt közelíthető meg.

- teljes ellátás (reggeli, csomagolt szendvics ebédre, meleg vacsora)

- szabadidős- és sportprogramok minden nap

- kirándulások: egy egész napos és két félnapos kirándulás kéthetente

- retúr transzfer London Heathrow vagy Gatwick repülőtérről (09.00-19.00 között)

- felügyelet

Árak: (GBP/fő)
Családi elhelyezéssel: 590 GBP/1 hét, 1.065 GBP/2 hét, 1.540 GBP/3 hét, 2.015 GBP/4 hét, plusz hét 475 GBP
Kollégiumi elhelyezéssel: 740 GBP/1 hét, 1.500 GBP/2 hét, 2.260 GBP/3 hét, 3.020 GBP/4 hét, plusz hét 760 GBP
Nyári kollégiumi, egyágyas szoba felára: 140 GBP/hét
Intenzív tanfolyam felára: 70 GBP/hét

Szezonális felárak:
2020. március 29 - június 20. között: családnál 40 GBP/hét, kollégiumban 45 GBP/hét
2020. június 21 - augusztus 22. között: családnál 85 GBP/hét, kollégiumban 195 GBP/hét  

Tartalmazza: tanfolyam, tananyag (kölcsönbe), tanfolyam elvégzéséről szóló bizonyítvány, szállás, teljes ellátás, retúr repülőtéri transzfer, szabadidős programok és kirándulás.

Egyéb díjak: repülőjegy, betegség-baleset és poggyászbiztosítás, útlemondási biztosítás, költőpénz. A repülőjegyet és a biztosítást meg tudod venni az irodánkban, így a teljes utazás megszervezését vállaljuk.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress fel minket a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.