Kings Brighton ifjúsági angol tanfolyam

Brighton (Nagy-Britannia)

Angliai nyelvtábor 10-17 éveseknek

2020. július 01 - augusztus 12. között

Brighton az egyik legnépszerűbb angol üdülőváros, mely mára egy népszerű egyetemi várossá nőtte ki magát és pezsgő élettel várja az ideérkező fiatalokat. Londontól mindössze 1 órára található.
Az angol ifjúsági tanfolyamot a Kings Education nyelviskola szervezi, mely a British Council által akkreditált képzést nyújtja, ami garantálja a minőségi angol nyelvoktatást. Szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás.

A tábor helyszíne a University of Brighton, Varley Park campusa. London Heathrow repülőtér 110 km-re található, Gatwick repülőtér pedig 47 km-re fekszik.

Kint tartózkodás: 1-4 hét
Kezdés: 2020. július 01, 08, 15, 22, 29, augusztus 05.

Utazás: Londonig repülővel, onnan transzfert lehet foglalni bármelyik repülőtérről. Ha előzetesen megrendeled, egy táblával várnak a repülőtéren és visznek a tábor helyszínére. A repülőjegyet le tudod foglalni az irodánkban. Érkezés és hazaindulás szerdán.

Az angol nyelvi tábor tartalmazza:

- általános angol tanfolyam 20 tanóra/hét vagy intenzív egyetemi előkészítő (20 tanóra/hét általános angol + 12 óra egyetemi elkőszítő)
1 tanóra=45 perces, max. 15 fő/csoport, nyelvtudás: kezdőtől haladóig

Az egyetemi előkészítő kiegészítő tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik Angliában vagy külföldön szeretnének továbbtanulni. Az angolon kívül olyan hagyomás tantárgyakat tanítanak, mint pl: matematika, fizika,... Ez a képzés 13-17 éveseknek foglalható és minimum középszintű angol tudással kell rendelkezni, melyhez előzetes teszt kitöltése szükséges.

- teszt, bizonyítvány
- kollégiumi szállás, egyágyas szobában, közös vagy saját fürdőszobával, wifivel
A kollégium és az iskola egy helyen található.
- teljes ellátás (speciális étrendet előre jelezni szükséges)
- szabadidős- és sportprogramok, városnézés, strandolás
- egész napos kirándulások (pl: London, Oxford, Portsmouth, Windsor, Eastbourne)
- regisztrációs díj 

Ára:
Kollégiumii szállással: 1.055 GBP/1 hét, 1.995 GBP/2 hét, 2.935 GBP/3 hét, 3.875 GBP/4 hét

Saját fürdőszobás szoba felára: 30 GBP/hét

Intenzív angol egyetem i előkészítő felára: 185 GBP/hét

Pluszban lehet foci edzésre jelentkezni, egy héten 12 óráat tartanak. Az időpontok: 2020. július 01-15, július 15-29, július 29 - augusztus 12. között, a felára 150 GBP/hét.

Egyéb díjak: repülőjegy, betegség biztosítás, foglalási díj 10.000,- Ft, repülőtéri transzfer (Gatwick 90 GBP/út, Heathrow 140 GBP/út, Luton/Stansted 180 GBP/út). A repülőjegyet és a biztosítást meg tudod venni az irodánkban, így a teljes utazás megszervezését vállaljuk.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress minket bizalommal a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen. 

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.