Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
Szerezz használható nyelvtudást és nemzetközi kapcsolatokat
Lehetsz fiatal vagy idősebb korú, sosem késő elkezdeni a nyelvtanulást
Vágj bele egy életre szóló kalandba

nyelvtanfolyam külföldön

Tanulj velünk külföldön!

Anglo Continental Vacation

Bournemouth (Nagy-Britannia)

Ifjúsági angol tanfolyam 16-17 éveseknek

Dátum:
- télen: 2020. január 06 - február 08. között
- nyáron: 2020. június 01 - augusztus 22. között

Kint tartózkodás: 2, 3, 4, 5, 6  hét
Nyelvtudás: kezdőtől haladóig
Kezdés: minden hétfőn
Kezdőknek: 2020. január 06, június 15, július 06, 27.

Utazás: Londonig repülővel, onnan transzfert lehet foglalni bármelyik repülőtérről. Ha előzetesen megrendeled, egy táblával várnak a repülőtéren és visznek a tábor helyszínére. A repülőjegyet le tudod foglalni az irodánkban. Érkezés és visszaindulás vasárnap.

Bournemouth egy gyönyörű tengerparti város, mely Anglia dél részén található, kb. 2 órára Londontól. 12 kilométer hosszú homokos strand, 800 hektár park és kert, mely rengeteg sportolási és szabadidős programot kínál az idelátogatóknak.
Az Anglo Continental nyelviskola szervezi az angol ifjúsági tanfolyamot, mely több mint 60 éves oktatási tapasztalattal rendelkezik. A British Council által akkreditált képzést nyújtja.

Miért válaszd ezt a tanfolyamot?
- anyanyelvi környezetben gyorsan fejlődik a beszédkészséged és a benned lévő gátak pár nap alatt leomlanak (meg merj-e szólalni angolul)
- összekötheted a nyelvtanulást a nyaralással
- különböző nemzetiségű diákokkal ismerkedhetsz meg, akikkel utána tudjátok tartani a kapcsolatot
- hasonló korúakkal leszel együtt

Az ifjúsági angol tábor tartalmazza:

- általános angol tanfolyam 20 tanóra/hét
1 tanóra=45 perces, 13-15 fő/csoport
Órarend: hétfőtől péntekig 08.45-12.15 (változhat)
Szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás.

- tananyag, teszt, bizonyítvány

- családi szállás, egy-vagy kétágyas szobában, közös fürdőszoba használattal

- teljes ellátás (hétközben ebéd az iskola éttermében, hétvégén csomagolt szendvics ebédre, a kirándulás miatt)

- heti egy egész napos kirándulás (London, Bristol, Salisbury és Stonehenge, Bath, Kingston Lacy, The New Forest National Park, Oxford,,...)

- szabadidős- és sportprogramok (városnézés, kosárlabda, foci, krikett, hajókázás, mozi, kézművesség, fényképezés, tánc, strandolás,...)

- diákkártya

- internetezési lehetőség az iskolában

Ára: 1.360 GBP/2 hétre, 1.930 GBP/3 hétre, 2.495 GBP/4 hétre, 3.060 GBP/5 hétre, plusz hét 565 GBP

Egyágyas felár: 30 GBP/hét

Egyéb díjak: utazás, útlemondási és betegség biztosítás, repülőtéri transzfer, helyi közlekedés, költőpénz.
Repülőtéri ranszfer: London Heathrow 170 GBP/út, Gatwick 185 GBP/út áron. Nyáron kedvezményes áron gyűjtőtranszfert indítanak London Hetahrow repülőtérről (100 GBP/retúr). A repülőjegyet és a biztosítást meg tudod venni az irodánkban, így a teljes utazás megszervezését vállaljuk.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress minket bizalommal a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

Ajánlatkérés

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.