IH Belfast

Belfast (Nagy-Britannia)

Angol ifjúsági tábor 12-17 éveseknek

2020. július 05 - augusztus 01. között

A tábor célja, hogy fejlesztsd az angol tudásod, megismerd a helyi kultúrát, látnivalókat és az itthonról vitt kommunikációs gátak ledőljenek és bátran használd az angol nyelvet.

Helyszín: Campbell College, Belfast

A Campbell College, Észak-Írország egyik legkimagaslóbb iskolája, mely a város keleti részén található, közel a Parlament épületéhez Stormontban. Egy 100 hektáros területen fekszik, saját tóval és erdővel rendelkezik. 

Nyelvi szint: kezdő-haladó, szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás.

Érkezés vasárnap, visszaindulás szombaton.

Kint tartózkodás: 2, 3 vagy 4 hét

Kezdés: 2020. július 05, 19.

Utazás: Belfastig vagy Dublinig repülővel, onnan transzfert lehet foglalni. Ha előzetesen megrendeled, egy táblával várnak a repülőtéren és visznek a tábor helyszínére. A repülőjegyet le tudod foglalni az irodánkban.

Az angol tábor tartalmazza:

- általános angol tanfolyam 20 tanóra/hét (1 tanóra=45 perces)
Anyanyelvi tanárok oktatnak, nemzetközi csoportokban.
Órarend: 09.30 - 12.30 között 

- teszt, bizonyítvány, tananyag

- kollégiumi szállás, egyágyas, saját fürdőszobás szobában vagy többágyas, közös fürdőszobás szobában (azonos nemű, más nemzetiségű diákkal laksz együtt)

- teljes ellátás

- szabadidős- és sportprogramok

- heti egy egész napos s kirándulás

- regisztrációs díj

- retúr repülőtéri transzfer 08.00 - 22.00 között (Belfast vagy Dublin repülőtérről)

Ára:
Egyágyas, saját fürdőszobás elhelyezéssel: 755 GBP/1 hét, 1.485 GBP/2 hét, 2.215 GBP/3 hét, plusz hét 730 GBP
Többágyas, közös fürdőszobás elhelyezéssel: 720 GBP/1 hét, 1.415 GBP/2 hét, 2.110 GBP/3 hét, plusz hét 695 GBP

Egyéb díjak: repülőjegy, útlemondási és betegség biztosítás,  költőpénz. A repülőjegyet és a biztosítást meg tudod venni az irodánkban, így a teljes utazás megszervezését vállaljuk.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress fel minket a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.