Kings Summer UK Bath

Bath (Nagy-Britannia)

Angol nyelvi tábor 8-12 és 13-17 éveseknek

2020. július 01 - augusztus 19. között

A tábort Bath-ban, a Downside School bentlakásos magániskolában szervezik, amely egy klasszikus Harry Potter stílusú épület. A területet egy gyönyörű 100 hektáros park öleli körül, mely rengeteg szabadidős- és sportprogramot kínál. Szolgáltatási közé tartozik: teniszpályák, hockey, sportcsarnok, 25 méteres belső medence, színház, étkező, tanulószoba, limitált internetezési lehetőség.

Miért válaszd ezt a tábort?

- megtapasztalhatod egy igazi angol magániskola hangulatát
- biztonságos környezetben tanulhatsz
- Bath egy nagyon hangulatos angol város, ahol rengeteg látnivaló vár

Utazás: Londonig repülővel, onnan transzfert lehet foglalni bármelyik repülőtérről. Ha előzetesen megrendeled, egy táblával várnak a repülőtéren és visznek a tábor helyszínére. A repülőjegyet le tudod foglalni az irodánkban. Érkezés és hazaindulás szerdán.

Nyelvtudás: kezdőtől haladóig, szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás. Anyanyelvi tanárok oktatnak, nemzetközi csoportokban.

Az angol nyári tábor tartalmazza:

- általános angol tanfolyam 20 tanóra/hét, 1 tanóra=45 perces

- teszt, bizonyítvány, tananyag

- kollégiumi elhelyezés, egy-vagy kétágyas szobákban, közös fürdőszobával. A szállás iskolával egy helyen található, külön házrészben laknak a fiúk és a lányok, felügyelő tanárokkal.

- teljes ellátás (speciális étrend kérhető, előre jelezni szükséges)

- szabadidős programok (barbecue, filmezés, salsa, rugby, úszás, röplabda, vetélkedő, tánc, kosárlabda, kézművesség)

Lehetőség van a normál tanfolyam és programokmellett kiegészíő foglalkozásokon/edzésen résztveni: Harry Potter programok 100GBP/hét, lovaglás 260 GBP/heti 6 tanóra vagy tenisz 150 GBP/heti 6 tanóra.

- kirándulások (pl: Bournemouth, Bristol, Cardiff, Oxford, Monkey World, Warwick Castle, Salisbury/Stonehenge, Cheltenham)

- felügyelet

Ára: 1.055 GBP/1 hét, 1.995 GBP/2 hét, 2.935 GBP/3 hét, 3.875 GBP/4 hét

Egyéb díjak: foglalási díj 20 GBP, repülőjegy és repülőtéri transzfer, útlemondási és betegség biztosítás, költőpénz. A repülőtéri gyűjtőtranszfer London Heathrow repülőtérről a legkedvezőbb árú 140 GBP/retúr (érkezés 10.00-18.00, visszaindulás 11.00-19.00 között), de lehet kérni privát transzfert is: Gatwick/Stansted/Luton 220 GBP/út áron.
A repülőjegyet és a biztosítást meg tudod venni az irodánkban, így a teljes utazás megszervezését vállaljuk.

Előfoglalási akció: ha 2020. március 31-ig foglalsz, 45 GBP/hét kedvezményt kapsz a részvételi díjból.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress minket bizalommal a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.