Kaplan International Young Learners

Bath (Nagy-Britannia)

Nyári angol nyelvi tábor 12-17 éveseknek

2020. június 07 - augusztus 15. között

Bath, híres angliai egyetemi és fürdőváros, melyet az UNESCO a világörökség részévé nyilvánított. Bristol közelében, Londontól kb. 160 km-re délnyugatra található. Az egyik legszebb angol város, az Avon-folyó partján, egy melegvíz-forrásra épült. Gyönyörű, elegáns épületekkel és gyógyvízzel várja az ideérkezőket.

A táborban a nyelvtanulás mellett nagy hangsúlyt fektetnek a szabadidő hasznos eltöltésére. Minden nap szerveznek délutáni és esti programot, illetve hétvégén kirándulást, így a környékebeli látnivalókat is megismerheted.

Kezdési időpontok: 2020. június 07, 14, 21, 28, július 06, 12, 1926, augusztus 02, 09.

Kint tartózkodás: 1, 2, 3 vagy 4 hét

Utazás: Londonig vagy Bristolig repülővel, onnan transzfert lehet foglalni. Ha előzetesen megrendeled, egy táblával várnak a repülőtéren és visznek a tábor helyszínére. A repülőjegyet le tudod foglalni az irodánkban. Érkezés vasárnap, visszaindulás szombaton.

Az angol tábor tartalmazza:

- általános angol tanfolyam 20 tanóra/hetente
1 tanóra=45 perces, max. 15 fő/csoport
Szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás. A fiatalok számára kifejlesztett tananyagból oktatnak.

- családi szállás, kétágyas szobában, közös fürdőszoba használattal (azonos nemű,más nemzetiségű diákkal egy szobában)

- teljes ellátás (speciális étrend kérhető, de előzetesen jelezni szükséges)

- iskola elvégzéséről szóló bizonyítvány

- regisztrációs díj

- diákkártya

- szabadidős programok minden nap (városnézés, múzeumlátogatás, karaoke, golf, hajókázás,....)

- kirándulások (pl: Bristol, London, Oxford, Salisbury, Stonehenge)

- 24 órás asszsisztencia szolgálat

Ára:  740 GBP/1 hét, 1.400 GBP/2 hét, 2.060 GBP/3 hét, 2.720 GBP/4 hét

Egyéb díjak: repülőjegy, útlemondási és betegség biztosítás, repülőtéri transzfer (Bristol 65 GBP/út, London Heathrow 170 GBP/út, London Gatwick 210 GBP/út, London Stansted 240 GBP/út), helyi közlekedési kártya, költőpénz. A repülőjegyet és a biztosítást meg tudod venni az irodánkban, így a teljes utazás megszervezését vállaljuk.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress fel minket az info@airtourist.hu e-mail címen vagy a +36-30/3857767-es telefonszámon.  

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.