IH Nyelviskola Riviera Maya

Playa Del Carmen (Mexikó)

Spanyol nyelvtanulás Mexikóban

Ha elmúltál 16 éves és szívesen tanulnál spanyol nyelvet egy egzotikus helyen, akkor itt a helyed!

Mi vár Rád, ha idelátogatsz? Fehér homokos tengerpart, kristálytiszta türkiz tenger, ősi maja városok, mexikói ételek,…. Playa del Carmen, Mexikó. ¡Ven y Vívela!

A nyelviskolát 2004-ben nyitották és tagja az IH nemzetközi nyelviskola láncolatnak. Szakképzett tanárok, 10 légkondis osztályterem, kávézó és egy gyönyörű trópusi kert várja az itt tanuló diákokat.

Helyszín: Playa Del Carmen, a paradicsomi mexikói riviéra. Cancun nemzetközi repülőtértől mindössze 60 km-re található.

Az iskola egész évben nyitva tart, a tanfolyamokat minden hétfőn el tudod kezdeni. Lehetsz kezdő vagy haladó spanyol nyelvből. 10 nyelvi szintet szoktak indítani: A1, A2, B1.1, B1.2, B2.1, B2.2, C1.1, C1.2,C.2.
Kezdőknek kezdés: 2020. jan. 13, 27, febr. 10, 24, márc. 09, 23, ápr. 06, 20, máj. 04, 18, jún. 01, 15, 29, júl. 13, 27, aug. 10, 24, szept. 07, 21, okt. 05, 19, nov. 02, 16, 30, dec. 14, 28.
Időtartam: 1-42 hét

Spanyol nyelvtanfolyamok: 1 tanóra=55 perces, max. 8 fő/csoport
- általános spanyol 20 tanóra/hét
Órarend: hétfőtől péntekig 09.30-13.30, 20 perces szünettel)
Ára: 230 USD/hét (1-4 hét), 195 USD/hét (5-12 hét), 195 USD/hét (13-23 hét), 185 USD/hét (24. héttől), 155 USD/hét (42. héttől)
- spanyol plusz: mexikói konyha, búvárkodás, latin táncok, Mexikó felfedezése
- üzleti spanyol tanfolyam
- orvosi spanyol tanfolyam
- DELE nyelvvizsga előkészítő
- családi spanyol nyelvoktatás
- privát spanyol oktatás
- frissítő spanyol tanároknak, 2 hetes, kezdés: 2020. júl. 13., ára: 510 USD/2 hét

Szállások: (érkezés vasárnap, hazautazás szombaton)
- kollégiumban, egyágyas szobában, önellátással, reggelivel vagy félpanzióval
Ára: önellátással 260 USD/hét, reggelivel 300 USD/ hét, félpanzióval 350 USD
- családnál, egyágyas szobában, reggelivel vagy félpanzióval
Ára: reggelivel 235 USD/hét, 275 USD/hét
- apartmanban, egy-vagy kétágyas szobában, önellátással
Ára: egyágyas szobában 305 USD/hét, kétágyas szobában 210 USD/hét
- privát apartmanban
Ára: 490 USD-től/hét

Egyébí díjak: regisztrációs díj 30 USD, tankönyv kb. 50 USD. Transzfert Cancun repülőtérről lehet kérni 100 USD/út árért.

Az utazás egyénileg történik, az irodánkban tudsz repülőjegyet foglalni.
FONTOS! Az utazáshoz visszaérkezést követően még minimum 6 hónapig érvényes útlevél szükséges.
Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress minket bizalommal a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen. 

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy euróban szeretnéd kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.