Sprachcaffe U20

St.Pauls Bay (Málta)

Angol nyelvi tábor Máltán 12 - 17 éveseknek

2020. június 28 - augusztus 22. között

Málta kedvelt angol nyelvtanuló helyszín, mert nyáron összekötheted a nyelvtanulást a nyaralással. Közvetlen járattal könnyen elérhető. A nyelviskola Buggiba-ban, St. Paul's Bay-ben található. 

Az angol nyelvi táborban a nyelvtanulás élvezetes, kikapcsolódással teli. Tökéletes ötvözetét jelentik a hasznos és élménygazdag nyaralásnak, ahol a diákok saját kortársaikkal közösen, anyanyelvi környezetben hatékonyan fejleszthetik nyelvtudásukat. 

Utazás: Máltára repülővel, Budapestről és Bécsből is van közvetlen járat, az irodánkban tudsz repülőjegyet foglalni. Érkezéskor a repülőtéren egy táblával várnak és visznek a tábor helyszínére. Érkezés vasárnap, visszaindulás szombaton.

Időtartam: minimum 1 hét

Az ifjúsági angol nyelvi tábor tartalmazza:

- általános angol tanfolyam 20 tanóra/hét vagy intenzív angol tanfolyam 30 tanóra/hét
Nyelvi szintek: A1-B2, 1 tanóra=45 perces, max. 15 fő/csoport
Szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás.
Ünnepnapon nincsen tanítás.

- szállás családoknál vagy kollégiumban, 3 ágyas szobában, közös fürdőszoba használattal

- teljes ellátás (reggeli, csomagolt ebéd és meleg vacsora)

- szabadidős programok és egy egész napos és két félnapos kirándulás kéthetente

- retúr repülőtéri transzfer

- regisztrációs díj

Ára:
Család elhelyezéssel: 645 EUR/1 hét, 1.210 EUR/2 hét, 1.775 EUR/3 hét, plusz hét 565 EUR
Kollégiumi elhelyezéssel: 725 EUR/1 hét, 1.370 EUR/2 hét, 2.015 EUR/3 hét, plusz hét 645 EUR
Intenzív tanfolyam felára 40 EUR/hét

Egyéb díjak:  utazás, útlemondási és betegség biztosítás, költőpénz. Nálunk meg tudod venni a repülőjegyet és utasbiztosítást is tudsz könti, így a teljes utazásod megszervezését vállaljuk.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress fel minket az info@airtourist.hu e-mail címen vagy a +36-30/3857767-es telefonszámon.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.