Sprachcaffe U20

St.Julians (Málta)

Ifjúsági angol tábor Máltán 14-21 éveseknek

Időpontok:
- télen: 2020. január 05 - február 01.
- tavasszal: 2020. március 29 - április 18.
- nyáron: 2020. május 31 - szeptember 12.
- ősszel: 2020. október 04 - 31. között 

Az angol tábort a Sprachcaffe partneriskolánk szervezi, mely több országban szervez felnőttek és gyermekek számára egyaránt nyelvtanulási lehetőséget. A táborban a nyelvtanulás élvezetes, kikapcsolódással teli, mert a tananyag és a szabadidős programok mind kifejezetten a gyerekek és a fiatalok igényeire vannak szabva. A nyári nyelvi táborok tökéletes ötvözetét jelentik a hasznos és élménygazdag nyaralásnak, ahol a diákok saját kortársaikkal közösen, mégis új élethelyzeteket megismerve, anyanyelvi környezetben hatékonyan fejleszthetik nyelvtudásukat.

Kezdés: minden hétfőn
Érkezés vasárnap, visszaindulás szombaton.

Az iskola campus jelleggel működik, egy helyen van a tanítás, a kollégiumi szállás, medence, internet kávézó és az étterem.

Utazás: Máltára repülővel, Budapestről és Bécsből is van közvetlen járat, az irodánkban tudsz repülőjegyet foglalni. Érkezéskor a repülőtéren egy táblával várnak és visznek a tábor helyszínére.

Az angol ifjúsági tábor tartalmazza:

- általános angol tanfolyam 20 tanóra/hét vagy intenzív angol tanfolyam 30 tanóra/hét
Nyelvi szintek: kezdőtől haladóig 1 tanóra=45 perces, max. 15 fő /csoport
Szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás.
Ünnepnapon nincsen tanítás: 2020. április 10, szeptember 08.

- szállások:

1. családi szállás, kétágyas szobában, közös fürdőszoba használattal
Ha szálláslehetőségként a vendéglátó családot választod, alkalom nyílik arra, hogy megismerd a helyi emberek mindennapi életét.
2. standard kollégiumban 4-7 ágyas szobában, saját fürdőszobával
3. club kollégiumban, két- vagy háromágyas szobában, saját fürdőszobával
Mindkét kollégium az iskolával egy helyen található.

- teljes ellátás (reggeli, csomagolt ebéd és vacsora)

- szabadidős programok minden nap, hétvégi kirándulás

Az ismerkedő-, és búcsúbuli mellett kulturális programokat, filmnézést, sportprogramokat és közös városnéző sétákat, strandpartit, hajós kirándulást, karaoke esteket és Paceville bulit is szerveznek. Felfedezheted és megismerheted a fővárost, Valettát, a Kék Lagúnát Cominon, vagy a régi fővárost Mdinát és Rabatot.
A 18-21 év közötti diákok számára nem kötelező részt venni a szervezett szabadidős programokon. Azokra a programojra jelentkeznek, melyek érdeklik őket. A 17 éves és ennél fiatalabb diákoknak a szabadidős programokon való részvétel és a takarodó betartása kötelező.

- retúr repülőtéri transzfer

Árak:
Családi szállással: 535 EUR/1 hét, 990 EUR/2 hét, 1.445 EUR/3 hét, plusz hét 455 EUR
Standard kollégiumi szállással, 4-7 ágyas szobában: 600 EUR/1 hét, 1.120 EUR/2 hét, 1.640 EUR/3 hét, plusz hét 520 EUR
Club kollégiumi szállással, 3 ágyas szobában: 630 EUR/1 hét, 1.180 EUR/2 hét, 1.730 EUR/3 hét, plusz hét 550 EUR
Club kollégiumi szállással, 2 ágyas szobában: 670 EUR/1 hét, 1.260 EUR/2 hét, 1.850 EUR/3 hét, plusz hét 590 EUR

Intenzív tanfolyam 30 tanóra/hét felára: 40 EUR/hét

Szezonális felárak:
2020. március 29 - június 20, augusztus 23 - szeptember 13. között 30 EUR/hét
2020. június 21 - augusztus 22. között 150 EUR/hét

Tartalmazza: tanfolyam, tananyag (kölcsönbe), tanfolyam elvégzéséről szóló bizonyítvány, szállás, teljes ellátás, felügyelet, retúr transzfer, szabadidős programok és kirándulás, regisztrációs díj.

Egyéb díjak: repülőjegy, útlemondási és betegség biztosítás, költőpénz. Nálunk meg tudod venni a repülőjegyet és utasbiztosítást is tudsz könti, így a teljes utazásod megszervezését vállaljuk.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress fel minket az info@airtourist.hu e-mail címen vagy a +36-30/3857767-es telefonszámon.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.