ESE Málta ifjúsági tanfolyam

St.Julians (Málta)

Ifjúsági angol tanfolyam Máltán 17 - 20 éveseknek

Tavasszal: 2020. március 28 - április 18. között
Nyáron: 2020. május 30 - szeptember 06. között
Ősszel: 2020. október 03 - november 07. között

Málta sokak kedvenc angol nyelvtanuló helyszíne, ahol ötvözheted a kellemeset a hasznossal.Hétfőtől péntekig angol nyelvtanfolyamon veszel részt, az idő többi részében pedig felfedezed Máltát, más nemzetiségű diákokkal ismerkedsz meg. Az itthonról vitt kommunikációs gátak megszűnnek egy pár nap után és bátrabban fogod használni az angol nyelvet,

A tábort az ESE partneriskolánk szervezi, aki 2012 és 2013-ban a diákok szavazatai által megnyerte, az év máltai nyelviskolája címet. 

Utazás: Máltára repülővel, Budapestről és Bécsből is van közvetlen járat, az irodánkban tudsz repülőjegyet foglalni. Érkezéskor a repülőtéren egy táblával várnak és visznek a tábor helyszínére.

Kint tartózkodás: minimum 1 hét, érkezés és hazautazás: szombaton vagy vasárnap.

Az ifjúsági angol tanfolyam tartalmazza:
-    általános angol tanfolyam 20 tanóra/hét vagy intenzív angol 30 tanóra/hét
1 tanóra=45 perces, max. 15 fő/csoport, szintfelmérő teszt alapján történik a cosportba sorolás.
-    teszt, bizonyítvány, tananyag
-    Number 11 Hotel, 3-4 ágyas szobában vagy családi elhelyezés, többágyas szobában
A szobákban azonos nemű, más nemzetiségű diákokat tesznek össze.
-    félpanziós ellátás
-    szabadidős programok, kirándulások
-    felügyelet a programok és a tanítás ideje alatt
-    retúr repülőtéri transzfer
-    üdvözlő csomag
-    ESE póló

Árak:

- Családi elhelyezéssel: 610 EUR/1 hét, 1.155 EUR/2 hét, 1.700 EUR/3 hét, 2.245 EUR/4 hét

- Number 11 Hotel elhelyezéssel:
2020. március 28 - április 18. és október 03 - november 07.: 740 EUR/1 hét, 1.415 EUR/2 hét, 2.090 EUR/3 hét, 2.765 EUR/4 hét
2020. május 30 - június 27. és augusztus 02 - szeptember 06. között: 860 EUR/1 hét, 1.655 EUR/2 hét, 2.450 EUR/3 hét, 3.245 EUR/4 hét
2020. június 28 - augusztus 01. között: 930 EUR/1 hét, 1.795 EUR/2 hét, 2.660 EUR/3 hét, 3.525 EUR/4 hét 

Intenzív 30 tanóra/hét felára: 95 EUR/hét

Egyéb díjak: repülőjegy, útlemondási és betegség biztosítás, költőpénz. Nálunk meg tudod venni a repülőjegyet és utasbiztosítást is tudsz könti, így a teljes utazásod megszervezését vállaljuk.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress minket a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

Visszajelzés: "Életem egyik legszebb hetét töltöttem Máltán. A szállás, a suli, a programok, a transzfer, a légkör minden nagyon szuper volt. Rengeteg új barátot szereztem és úgy gondolom, az angolom is nagyon sokat fejlődött Szeretném megköszönni, hogy ilyen sokat segítettél nekem!
Gozo egy opcionális túra volt szombaton, amiért 30 eurót kellett fizetni, de abszolút megérte! A szervezés hihetetlen volt! Mindenhova külön busszal vittek minket. Még ilyen műanyag mappát is kaptunk, amiben a tarthatjuk a könyvet, meg a cuccainkat. Mindig tájékoztattak minket mindenről, hova jön a busz, hova kell menni, volt, hogy a google mapsről kaptunk kinyomtatott térképet:D kaptunk egy ESE kártyát, amihez a reptéren csináltak rólunk fotót. Ez lett az új személyi igazolványom, a clubokban is ezt mutattam fel :D Visszafelé a transzferről már csütörtökön kaptam a suliban egy tájékoztató lapot, hogy mikor fog jönni. Nekem tulajdonképpen semmire nem volt gondom.
Köszönöm még egyszer! Üdvözlettel: Rebeka" 

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.