ESE Málta angol gyermek tábor

St.Julians (Málta)

Angol gyermek tábor Máltán 8-10 éveseknek

2020. május 30 - szeptember 06. között

A tábort az ESE partneriskolánk szervezi, aki 2012 és 2013-ban megnyerte az év máltai nyelviskola címet, a diákok szavazatai alapján.
Helyszín: The Sailini Resort, mely közvetlenül a tengerparton található. 

Utazás: repülővel Máltára, Budapestről és Bécsből is van közvetlen járat, a repülőjegyet meg tudod vásárolni az irodánkban. A repülőtéren egy táblával várnak és onnan visznek a táborba.

Kint tartózkodás: minimum 1 hét

Az angol gyermek tábor a következőket tartalmazza:

- általános angol tanfolyam 20 tanóra/hét
1 tanóra=45 perces, max. 15 fő/csoport
Szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás. Az órákat hétfőtől péntekig tartják, ünnepnapon nincsen tanítás.
- teszt, bizonyítvány, tananyag
- Salini Resort kollégiumi elhelyezés, négyágyas szobában, saját fürdőszobával.
A szobákban azonos nemű, de más nemzetiségű diákokat tesznek össze.
- teljes ellátás (reggeli, ebéd, vacsora)
- szabadidős programok, kirándulások
- teljes felügyelet
- retúr repülőtéri transzfer
- üdvözlő csomag
- ESE póló 

Ára:

2020. május 30 - június 27. és augusztus 02 - szeptember 06. között: 860 EUR/1 hét, 1.655 EUR/2 hét, 2.470 EUR/3 hétre, 3.245 EUR/4 hétre
2020. június 28 - augusztus 01. között: 930 EUR/1 hét, 1.795 EUR/2 hét, 2.660 EUR/3 hét, 3.525 EUR/4 hét

Egyéb díjak: repülőjegy, útlemondási és betegség biztosítás, költőpénz. Nálunk meg tudod venni a repülőjegyet és utasbiztosítást is tudsz könti, így a teljes utazásod megszervezését vállaljuk.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress fel minket a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.