Inlingua Teens Package

Sliema (Málta)

Ifjúsági angol nyelvtanfolyam Máltán 13-17 éveseknek

2020. június 20 - augusztus 16. között

Málta kedvelt úti cél az angol nyelvtanulók körében, hiszen egész évben kellemes az időjárás és más angol nyelvtanuló helyszínekkel összevetve kedvező ár-érték arányban. Ráadásul az iskola és a szállások rövid tömegközlekedésre vagy sétatávolságra találhatóak.

Az Inlingua nyelviskola láncolat több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a nyelvoktatás terén, szakképzett és tapasztalt tanárok segítik elsajátítani az angol nyelvet. Az iskola Sliema-ban található, amely az egyik legnépszerűbb üdülőváros a szigeten.

Utazás: Máltára repülővel, Budapestről és Bécsből is van közvetlen járat. Majd egy táblával várnak a repülőtéren és visznek a tábor helyszínére. A repülőjegyet le tudod foglalni az irodánkban.

Az ifjúsági angol nyelvtanfolyam tartalmazza:

- általános angol tanfolyam 20 tanóra/hét
1 tanóra=45 perc, max. 12 fő/csoport
Nyelvi szintek: kezdőtől haladóig, szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás. Anyanyelvi tanárok oktatnak, nemzetközi csoportokban.
- tananyag
- tanfolyam elvégzéséről szóló bizonyítvány
- családi szállás, egy-vagy többágyas szobában
- teljes ellátás
- retúr repülőtéri transzfer
- Inlingua csomag: jegyzettömb, póló, toll
- diákigazolvány
- kirándulások / programok: kikötői hajókázás, Valetta- félnapos kirándulás, egy napos Gozo túra, látnivalók megtekintése, tengerparti fürdések, esti BBQ, sportolási és szórakozási lehetőségek.

Ára: 850 EUR/1 hét, 1.300 EUR/2 hét, 1.975 EUR/3 hét, plusz hét 675 EUR
Egyágyas szoba felár: 12 EUR/éj

Lehetséges csak angol napközis programra jelentkezni, ahol az angol órákon és a kirándulásokon részt vehetsz, a szállásod viszont egyénileg megoldott. Ez esetben a program ára: 545 EUR/1 hét, 925 EUR/2 hét, 1.365 EUR/3 hét, plusz hét 440 EUR.

Egyéb díjak: utazás költsége, útlemondási és betegség-baleset-és poggyászbiztosítás, költőpénz. A repülőjegyet és a biztosítást meg tudod venni az irodánkban, így a teljes utazás megszervezését vállaljuk.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress fel minket az info@airtourist.hu e-mail címen vagy a +36-30/3857767-es telefonszámon.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.