Inlingua Child

Sliema (Málta)

Angol gyermek tanfolyam Máltán 5-12 éveseknek

Dátum: egész évben

Málta népszerű helyszín az angol nyelvtanulók körében, mert egész évben kellemes az időjárás, össze lehet kötni a nyelvtanulást a nyaralással. Ráaadásul a szállás és az iskola sétatávolságra vagy rövid tömegközlekedésre található egymástól.
Partnerünk, az Inlingua nyelviskola több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a nyelvoktatás terén, szakképzett és tapasztalt tanárok segítik elsajátítani az angol nyelvet.
Az iskola Sliema-ban található, amely az egyik legkedveltebb üdülőváros a szigeten.

Az 5-12 éves gyermekeknek egész évben szerveznek angol nyelvtanfolyamokat, kezdőtől haladóbb nyelvtudásig. Azoknak a családoknak ajánljuk, ahol a szülő ki tud menni a gyermekével, vigyázni rá, együtt lakni. Akár mindketten tanulhatnak angolul a családi nyelvtanfolyam keretében, ahol mindenki a korosztályának és nyelvtudásának megfelelő csoportban lesz. Ez esetben ugyanolyan órarendet kapnak, így együtt mehetnek iskolába és haza. Szabadidőben, az iskolai szervezett programokra és kirándulásokra lehet jelentkezni a helyszínen. Lehet szállást is foglalni: vendéglátó családnál, félpanzióval vagy apartmanos elhelyezést, önellátással, illetve szállodai elhelyezést is tudunk biztosítani, az igényeknek megfelelően.

Angol tanfolyam 5-12 éveseknek:

- általános angol tanfolyam 20 tanóra/hét
1 tanóra=45 perces, max. 10 fő/csoport
Nyelvi szintek: kezdőtől haladóig
Szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás. Anyanyelvi tanárok tanítanak.
Ünnepnapon nincsen tanítás: 2020. jan. 01, febr. 10, márc. 19, 31, ápr. 10, máj. 01, jún. 07, 29, aug. 15, szept. 08, 21, dec. 08, 13, 25.
Ára: 195 EUR/hét/fő (főszezonban 2020. június 06 - szeptember 06. között 240 EUR/hét)

Szállások:

- családi elhelyezés, kétágyas szobában, félpanziós vagy teljes ellátással
Ára: 175 EUR/fő/hét (főszezonban 2020. június 04 - szeptember 08. között 245 EUR/hét/fő)
A teljes ellátás felára 50 EUR/hét.

- apartmanos szállás, saját fürdőszobával, főzőfülkével, önellátással
Ára: lekérésre

- szálloda (igény alapján, lekérésre)

Egyéb díjak: repülőjegy, regisztrációs díj 70 EUR/fő, tankönyv 40 EUR, útlemondási és betegség biztosítás, költőpénz, repülőtéri transzfer foglalható. A repülőjegyet és a biztosítást meg tudod venni az irodánkban, így a teljes utazás megszervezését vállaljuk.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress fel minket az info@airtourist.hu e-mail címen vagy a +36-30/3857767-es telefonszámon.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.