am Language Teenager program

Sliema (Málta)

Angol nyelvi tábor Máltán 12-18 éveseknek

Dátum:

- családi elhelyezéssel: 2020. június 20 - augusztus 30. között
- kollégiumi elhelyezéssel: 2020. július 04 - augusztus 30. között

Miért válaszd ezt a helyszínt?

- családi üzemeltetésű iskola, odafigyelnek a tanulókra
- sok pozitív visszajelzést kaptunk az itt tanult diákoktól
- a szállások általában sétatávolságra vannak az iskolától
- sok szabadidős programon és kiránduláson vehetsz részt

Utazás: Máltára repülővel, Budapestről és Bécsből is van közvetlen járat. Ott egy táblával várnak a repülőtéren és visznek a tábor helyszínére. A repülőjegyet le tudod foglalni az irodánkban. Érkezés és visszaindulás szombaton vagy vasárnap.

Az ifjúsági angol tanfolyam tartalmazza:

- általános angol tanfolyam 20 tanóra/hét
1 tanóra=45 perces, max. 15 fő/csoport
Szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás. Anyanyelvi tanárok oktatnak, nemzetközi csoportokban. Órarend: hétfőtől péntekig 09.00-12.30, ünnepnapon nincsen tanítás.
- tananyag, teszt, bizonyítvány
- családi vagy kollégiumi elhelyezés, többágyas szobában
A szállás és az iskola sétatávolságra vagy rövid tömegközlekedésre található egymástól.
- teljes ellátás (reggeli, csomagolt ebéd és meleg vacsora)
- szabadidős- és sportprogramok
- kirándulások
- retúr repülőtéri transzfer
- felügyelet

Ára:
Családi szállással: 550 EUR/1 hét, 1.050 EUR/2 hét, plusz hét 500 EUR
Kollégiumi szállással: 925 EUR/1 hét, 1.795 EUR/2 hét, plusz hét 875 EUR

Egyéb költségek: utazás, biztosítások (útlemondási és betegség-baleset-és poggyász), zsebpénz. A repülőjegyet és a biztosítást meg tudod venni az irodánkban, így a teljes utazás megszervezését vállaljuk.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress minket a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.