am Language

Sliema (Málta)

Angol nyelvtanulás Máltán

Málta az egyik legnépszerűbb angol nyelvtanuló helyszín, tengerpartjának és kellemes klímájának köszönhetően.

Az iskola Sliemaban található, mely az egyik legkedveltebb város a szigeten. Nyüzsgő élet várja az idelátogatókat: étterem, bárok, üzletek. A partmenti sétány szinte végig kiépített, 15 perc alatt elérhetjük gyalogosan a szomszédos St. Julians városát és Paceville szórakozó negyedet.

A máltai am Language Studio egy családi üzemeletetésű nyelviskola, melyet 1987-ben alapítottak, 1989-ben az ISO9001 minősítést megszerezte és a FELTOM tagja lett. 

Szolgáltatások: modernül felszerelt osztálytermek, multimédia terem, kávézó, tetőterasz, internetezési lehetőség, ingyen wifi. 

Korhatár: 18 éves kortól
Kezdés: minden hétfőn
Speciális tanfolyamok csak megadott időpontban kezdődnek.
Nyelvi szintek (6): kezdő-haladó, szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás. Az iskolában anyanyelvi tanárok tanítanak, nemzetközi csoportokban.
Ünnepnapon nincsen tanítás: 2020. jan. 01, febr. 10, márc. 19, 31, ápr. 10, máj. 01, jún. 07, 29, aug. 15, szept. 08, 21, dec. 08, 13, december 21 - 2021. jan. 01. között 

Utazás: repülővel, Budapestről és Bécsből is van közvetlen járat. A repülőjegyet le tudod foglalni az irodánkban.

Angol nyelvtanfolyamok: 1 tanóra=45 perces, max. 12 fő/csoport

- általános angol 20 tanóra/hét, ára: 185 EUR/hét

- intenzív angol 30 tanóra/hét, ára: 245 EUR/hét

- kiscsoportos 20 tanóra/hét (4-6 fő/csoport), ára: 305 EUR/hét

- kiscsoportos 30 tanóra/hét, ára: 405 EUR/hét

- kombinált 20+5 privát óra, ára: 285 EUR/hét

- kombinált 20+10 privát óra, ára: 385 EUR/hét

- üzleti angol 20 tanóra/hét, ára: 305 EUR/hét

- üzleti angol 30 tanóra/hét, ára 405 EUR/hét

- hosszú távú tanfolyamok, 20 tanóra/hét: 1.405 EUR/8 hét, 2.00 EUR/12 hét, 3.775 EUR/24 hét

Minimum 8 hetes kinttartózkodás esetén a repülőtéri transzfer és tananyag ajándék és július, augusztusban nem kell 35 EUR/hét főszezoni felárat fizetni!

Speciális tanfolyamok:
- szakmai: orvosi, jogi, turizmus
- vizsga-előkészítő: Cambridge (BEC, FCE,CAE, CPE), IELTS, WEFT, TOEFL, TOES
- angol tanfolyam 50 év felettieknek
- nyelvtanulás + sport (búvárkodás, vitorlázás, windsurf)
- ifjúsági- és gyermek angol tanfolyamok, nyelvi táborok

Szállások:

- családnál, egy- vagy kétágyas szobában, félpanziós ellátással (Speciális étrendet lehet kérni.)
Ára:
Kétágyas elhelyezéssel 180 EUR/hét, július-augusztus 210 EUR/hét
Egyágyas elhelyezéssel 225 EUR/hét, július - augusztus 305 EUR/hét

- apartmanban, egy-vagy többágyas szobában, önellátás: korszerűen berendezett és felszerelt, wifi, közös nappali, konyha és fürdőszoba használat. (Helyszínen a rezsit ki kell fizetni, mely kb 20-25 EUR/hetente, illetve 150 EUR letétet, amit a végén visszafizetnek, hanem történik kár..)
Ára:
2020. jan.01 - márc.31 és nov.01 - dec.31. között
Többágyas szobában 105 EUR/hét, egyágyas szobában 210 EUR/hét
2020. ápr. 01 - jún. 30 és szept. 01 - okt. 31. között
Többágyas szobában 160 EUR/hét, egyágyas szobában 320 EUR/hét
2020. július 01 - augusztus 31. között
Többágyas szobában 210 EUR/hét, egyágyas szobában 420 EUR/hét

- suite apartmanban, saját fürdőszobás szobában, közös konyha és nappali használattal, wifivel
Ára:
2020. jan.01 - márc.31 és nov.01 - dec.31. között
Többágyas szobában 140 EUR/hét, egyágyas szobában 280 EUR/hét
2020. ápr. 01 - jún. 30 és szept. 01 - okt. 31. között
Többágyas szobában 195 EUR/hét, egyágyas szobában 390 EUR/hét
20120. július 01 - augusztus 31. között
Többágyas szobában 245 EUR/hét, egyágyas szobában 490 EUR/hét

- hotel: lekérésre (2*, 3*, 4* vagy 5*-os)

Tartalmazza: tanfolyam, teszt, bizonyítvány, Beach Club belépő (nyáron), ingyen wifi, szállás, megadott ellátás, üdvözlő csomag.

Egyéb díjak: utazás, biztosítás, regisztrációs díj 40 EUR, tananyag 35 EUR, repülőtéri transzfer 40 EUR/retúr, költőpénz. Főszezoni felár (július-augusztus): 35 EUR/hét
Az utazás egyénileg történik, de tudunk segíteni a megszervezésében.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress fel minket a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

Visszajelzés: "Szia Nóra! Minden a legnagyobb rendben volt. Az iskola nagyon hasznos volt számomra. Angol anyanyelvű tanáraim voltak végig, akik minden órára felkészülten és érdekes feladatokkal érkeztek. Az intenzív kurzuson volt lehetőségünk választani, hogy milyen témákkal szeretnénk foglalkozni és az oktatók nagyon odafigyeltek arra, hogy mindenki kérését teljesítsék. A szabadidős programokra is főként az iskola szervezésében mentem, minden napra volt legalább három programlehetőség elég kedvező árakon, így sose unatkoztam és ezek is fejlesztették a nyelvtudásom. Az iskola épülete modern és jól felszerelt. Az iskolának van egy tetőterasza, ami jó hangulatú büféként és közösségi térként funkcionál. Én jó szívvel ajánlanám ezt az iskolát másoknak is, mert mindenki a saját igényeihez mérten tud angolt tanulni, gondolok itt arra, hogy aki inkább egy nyaralásként fogja fel a kint töltött időt azt nem terhelik túl a tanárok és tiszteletben tartják a diák szabadidejét, de aki intenzíven szeretne tanulni az akár plusz feladatot is kaphat. Az órák mindig pontosan kezdődtek és a csoportok sose lépték át az ígért maximális létszámot. További előny volt, hogy az iskolában egy magyarul beszélő ember sem volt, így mindig rá voltam kényszerítve az angol nyelvre.
Nagyon szépen köszönöm a szervezést és, hogy ezt az iskolát ajánlottad!
Üdvözlettel, Marcell" 

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.