Liden & Denz Nyelviskola Riga

Riga (Lettország)

Orosz nyelvtanulás Rigában

A Liden&Denz nyelviskola üzemelteti, akik Moszkva és Szentpétervár mellett úgy döntöttek, hogy Rigában is nyitnak egy iskolát az orosz nyelvet tanulni vágyóknak.

Azoknak ajánljuk, akik nem szeretnének bajlódni az orosz vízummal és az orosz nyelvtudásukat egy családiasabb léptékű városban szeretnék fejleszteni.

Az iskola a belvárosban található, az Operaház mellett.

Kezdés: minden hétfőn
Kezdőknek: 2020. jan. 06, febr. 03, márc. 02, 30, ápr. 27, máj. 25, jún. 15, 29, júl. 13, 27, aug. 10, 24, szept. 07, 21, okt. 19, nov. 16, dec. 07.
Korhatár: 16 éves kortól

Szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás. Anyanyelvi tanárok tanítanak, nemzetközi csoportokban. Ahogy fejlődik a nyelvtudásod, magasabb csoportba kerülsz át.

Orosz nyelvtanfolyamok: 1 tanóra=50 perces, max. 12 fő/csoport

- általános orosz tanfolyam 20 tanóra / hét
Ára: 280 EUR/hét (2-7 hét), 250 EUR/hét (8-11 hét), 235 EUR/hét (12-23 hét), 180 EUR/hét (24. héttől)

- intenzív orosz tanfolyam 25 tanóra / hét
Ára: 360 EUR/hét (2-7 hét), 325 EUR/hét (8-11 hét), 300 EUR/hét (12-23 hét), 240 EUR/hét (24. héttől)

Főszezoni felár 2020. május 25 - szeptember 20. között 60 EUR.

Szállások:

- családi elhelyezés, egyágyas szobában, reggelis vagy félpanziós ellátással
Ára: reggelivel 180 EUR/hét, félpanzióval 240 EUR/hét

- apartmanban (együtt a többi nyelviskolai diákkal), egyágyas szobában, közös konyha és fürdőszoba használattal, önellátással
Ára: 220 EUR/hét

Az árak tartalmazzák: tanfolyam, szállás, megadott ellátás, kurzus elvégzéséről szóló bizonyítvány, odaúti transzfer (családi vagy apartmanos szállás foglalása esetén), tananyag, ingyenes internetezési lehetőség.

Egyéb díjak: regisztrációs díj 140 EUR, betegség biztosítás, utazás, költőpénz. Az utazás egyénileg történik, de tudsz az irodánkban repülőjegyet foglalni. Budapestről az AirBaltic légitársaságnak van közvetlen Riga járata.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress fel minket az info@airtourist.hu e-mail címen vagy a +36-30/3857767-es telefonszámon.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.