Education Centre Durbe

Riga (Lettország)

Orosz nyelvtanulás Rigában

Lettország a Baltik államokhoz tartozik, az EU tagja. Riga a fővárosa, mely egyben a régió tanulmányi központja is.
Az itt élő emberek nagyon barátságosak, kultúrája sokszínű. A régi korok épületei mellett az Art Nouveau is jelen van. Éjszakai élete, vásárlási lehetőségek, kulturális és történelmi látnivalók várják a diákokat.

Az iskolát több, mint 14 éve alapították. Az egyetlen iskola az országban, melyet az Oktatási Minisztérium elismer, a FIYTO és ALTO tagja.
A tanárok orosz nyelvtanári végzettségűek.
Az iskola az Operaház és a központi busz és vonatállomás közelében helyezkedik el.

Szolgáltatások: 6 osztályterem, számítógép terem, internet, étel- és italautomata, kert.
Egész évben nyitva tart.
Nyelvi szintek: kezdő-haladó, szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás. Anyanyelvi tanárok oktatnak, nemzetközi csoportokban.
Kezdés: minden hétfő (kezdőknek csak havonta egyszer indul tanfolyam)

Orosz nyelvtanfolyamok:

- általános orosz tanfolyam 20 tanóra/hét
Ára: 280 EUR/hét (1-7 hét), 250 EUR/hét (8-11 hét), 235 EUR/hét (12. héttől)

- fél-intenzív orosz tanfolyam 25 tanóra/hét
Ára: 360 EUR/hét (1-7 hét), 325 EUR/hét (8-11 hét), 300 EUR/hét (12. héttől)

- szuper intenzív orosz tanfolyam  30 tanóra/hét
Ára: 560 EUR/hét (1-7 hét), 530 EUR/hét (8-11 hét), 515 EUR/hét (12. héttől)

Speciális tanfolyamok:
- üzleti nyelv
- orosz zene
- orosz irodalom
- privát oktatás
- TRKI nyelvvizsga-előkészítő

Szállások:

- családnál egyágyas szobában, félpanziós ellátással
Ára: 240 EUR/hét

- apartmanban egyágyas szobában, közös konyha és fürdőszoba használattal, önellátással
Ára: 220 EUR/hét

- kollégiumban, egyágyas szobában, saját fürdőszobával, önellátással (az iskolával egy épületben)
Ára: 290 EUR/hét

- hotel: lekérésre

Tartalmazza: tanfolyam, szállás, ellátás, internet, teszt, bizonyítvány,regisztrációs díj, elszállásolás díja és banki díj.

Egyéb díjak: regisztrációs díj 120 EUR, utazás, biztosítás. Az utazás egyénileg történik, de tudunk segíteni a megszervezésében.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress bizalommal az info@airtourist.hu e-mail címen vagy a +36-30/3857767-es telefonszámon,

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.