Lexis Korea

Szöul (Korea)

Koreai nyelvtanulás Szöulban

Vegyél részt koreai nyelvtanfolyamon Szöulban, mely a Koreai Köztársaság fővárosa és egyben a legnagyobb városa is! 

Miért válaszd ezt az iskolát?

- A város legmenőbb negyedében található, amely nem más, mint a Gangnam :)
- Modern környezetben tanulhatsz, az ANY Tower épületében található az iskola és a legújabb technikai eszközökkel felszerelt osztálytermekben tartják az órákat.
- Rengeteg programot és kirándulást szerveznek, így a tanításon kívül is gyakorolhatod a nyelvet és megismerheted a helyi kultúrát és a pezsgő éjszakai életet.
- Minden hétfőn indulnak tanfolyamok, kezdőtől a haladóig.
- szakképzett tanárok tanítanak, akik segítenek megvalósítani a céljaid, legyen szó általános nyelvtudásfejlesztésről vagy a TOPIK nyelvvizsga megszerzéséről.

Vízum: 90 napig nem szükséges. Ha ennél több időt szeretnél kint tanulni, akkor tanulóvízumot kell igényelni, melyben tudunk segíteni.

Utazás: Tudsz az irodánkban repülőjegyet foglalni, kedvező áron. Az útlevelednek visszaérkezést követően még 6 hónapig érvényesnek kell lenni.

Ünnepnapon nincsen tanítás: 2020. jan. 01, 24, 27, ápr. 15, máj. 01, 05, szept. 28, 29, 30, okt. 01, 02, 09, dec.25.

Koreai nyelvtanfolyamok: 6-14 fő/csoport, kezdés: minden hétfőn, szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás.

- általános koreai 15 tanóra/hét, hétfőtől péntekig 09.00-12.15
Ára: 250 USD/hét (1-4 hét), 235 USD/hét (5-12 hét), 230 USD/hét (13-17 hét), 225 USD/hét (18-24 hét), 220 USD/hét (25. héttől)

- intenzív koreai 25 tanóra/hét, hétfőtől péntekig 09.00-15.30 (1 órás ebédszünettel)
Ára: 325 USD/hét (1-4 hét), 315 USD/hét (5-12 hét), 305 USD/hét (13-17 hét), 295 USD/hét (18-24 hét), 285 USD/hét (25. héttől)

A két tanfolyam közti különbség, hogy a délelőtti órák ugyanazok, mindenki a nyelvtudásának megfelelő csoportban tanul. Délután pedig speciális, választható órákon lehet részt venni, pl: beszédfejlesztés, koreai etikett, koreai gasztronómia, dráma, K-Pop, üzleti nyelv, írásfejlesztés, könyvklub,...

Egyéb tanfolyamok: TOPIK nyelvvizsga előkészítő, privát oktatás.

Szállások:

- helyi vendéglátó családnál, egyágyas szobában, reggelis vagy félpanziós ellátással
Azoknak ajánljuk, akik hatékonyan szeretnének nyelvet tanulni, nyitottak megismerni a helyi kultúrát.
Ára: reggelivel 225 USD/hét, félpanzióval 295 USD/hét

- apartmanban, kétágyas szobában, reggelivel
Ára: 95 USD/éj

- ministúdió, ára: 155 USD/hét + takarítás 50 USD

- kollégiumban, egy-vagy kétágyas szobában, önellátással
Ára: kétágyas 35 USD-től/éj, egyágyas 65 USD-től/éj + takarítás 50 USD + letét 200 USD

Egyéb díjak:
- utazás (egyénileg történik, az irodánkban tudsz foglalni repülőjegyet)
- útlemondási és betegség biztosítás
- regisztrációs díj 200 USD
- elszállásolás díja 150 USD
- tananyag 10 USD/hét
- repülőtéri transzfer  kérhető 100 USD/út (érkezéskor ajánlott)

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress fel minket a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

Visszajelzés: „A tanfolyam nekem szuper volt, bár szerencse is kell hozzá, hogy jó csoportot fogjon ki az ember. Sokszor nagyon különböző a tanulók szintje egy csoporton belül, de szerencsére nekem nem volt gond ezzel. Nagyon tetszett, jók voltak a programok is és sokat tudtam tanulni. Rengeteget fejlődött a nyelvtudásom a kezdetekhez képest az biztos. Intermediate csoportba mehettem volna az utolsó két hétre, viszont úgy láttam jobbnak, ha teljesen befejezem a pre-intermediate csoportot, mert abból is ugyanúgy két hét volt hátra.
Szállást rengeteget nézegettem és végül találtam egyet, ami nagyobb egy egérlyuknál és árban is reális.” Viki

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.