IH Xian

Xian (Kína)

Xia’an az egyik legősibb város Kínában. A legérdekesebb vonzereje vitathatatlanul a Terrakotta hadsereg. A 6000 életnagyságú agyagkatona a világ minden tájáról ide csalogatja a történelem iránt érdeklődőket és azokat is, akik különlegességre vágynak.
Az iskolában a hivatalos, Mandarin nyelvet oktatják

A tanuláshoz vízum szükséges, melyhez az iskola küld egy meghívó levelet.
Számtalan szabadidős programon lehet részt venni, melyre a helyszínen lehet jelentkezni.

Nyelvi szintek: kezdő-haladóig
Anyanyelvi tanárok oktatnak, nemzetközi csoportokban. Szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás.
1 tanóra=45 perces, 4-8 fő/csoport
Kint tartózkodás: minimum 2 hétre

Tanfolyamok:
- általános 20 tanóra/hetente
- intenzív 25 tanóra/hetente
- szuper intenzív: 25 általános + 5 privát tanóra/hetente
- privát tanóra

Kulturális órák: Kalligráfia, Tai Chi, Kung Fu, kínai orvoslás, főzés.

Szállások:

- családnál, egyágyas szobában, ellátás: reggeli vagy félpanzió

- apartmanban, egyágyas szobában, önellátással

Árak:
20 tanóra/hét: 175 EUR/hét
25 tanóra: 205 EUR/hét
25 általános + 5 privát: 310 EUR/hét
Családi szállás, félpanzió: 170 EUR/hét
Apartmanban, egyágyas szobában: 110-170 EUR/hét + végtakarítás 20 EUR

Egyéb díjak: 50 EUR regisztrációs díj, tananyag 10 EUR/tankönyv, 50 EUR elszállásolás díja, 30 EUR banki díj, meghívólevél a vízumhoz 50 EUR, utazás, biztosítás, vízumdíj. Az utazás egyénileg történik, de tudunk segíteni a megszervezésében.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.