IH Xian

Xian (Kína)

Ha valaki a nyelvtanulás mellett meg szeretné ismerni Kína igazi arcát, akkor ez a program tökéletes lehetőséget nyújt rá. Nyelvtanárok és különböző nemzetiségű diákok együtt utazgatva, a helyi kultúrát és számos világörökséget megtekintve, a kínai nyelvet elsajátítva, részesei egy életre szóló kalandnak!

Különböző időtartamú utak közül lehet választani:
28 napos: Xian + Selyemút + Peking
23 napos: Selyemút + Xian
21 napos: Selyemút + Peking
16 napos: Selyemút

Minimum korhatár: 18 év

A teljes program mentén található látogatott települések:

Xian: a négy legrégebbi város közt szerepel, Athén, Kairó és Róma közt. A selyemút kiindulópontja volt. Rengeteg látnivaló és kulturális örökség teszi színessé és izgalmassá

Lanzhou: Gyönyörű természeti adottságokkal rendelkező, modern város, mely a Sárga-folyó
mentén található, Gansu tartomány központja. Kínát nyugattal összekötő központként használták.

Xining: legnépszerűbb település a Selyemút mentén. A Qinghai tartomány politikai,
gazdasági és kulturális központja. Kína nyári fővárosának is nevezik, a Qinghai-tó és Madár–sziget közelsége sokak számára nyújt kikapcsolódási lehetőséget.

Jiayuguan: Ázsiát Európával összekötő útvonal fő vas- és acélgyártó központja. A Nagy Fal nyugati kezdőpontja. A világ harmadik legnépszerűbb siklórepülési helyszíne.

Dunhang: régen Sha Zou néven volt ismert. Fő turisztikai látványossága a Mogao Barlang.

Turpan: a keleti és nyugati kultúra tökéletes keresztezéséből álló város. A szőlő hazájaként nevezik, kitűnő lejtőinek köszönhetően.

Urumqi: a Thianshan–hegy lábánál található. A közel 2 milliós helyi lakosokból álló populáció, a kultúra és a népviselet megőrzése következtében, talán ez a világ legautentikusabb városa.

Peking: Kína fővárosa, a Nagy Fal legismertebb helyszíne, a Tiltott Város, a Nyári Palota, Tiananmen–tér,…..

Tartalmazza:
- repülőtéri transzferek
- szállás 3*-os hotelben, kétágyas szobában
- teljes ellátás
- 60 tanóra tanfolyam
- teszt
- délutáni és esti programok
- helyi közlekedés (belső járat, vonat, busz,…)
- belépőjegyek
- iskola elvégzéséről szóló bizonyítvány

Ára:
28 napos Selyemút+Xi'an+Peking: 3.034 EUR
23 napos Selyemút+Xi'an: 2.572 EUR
21 napos Selyemút+Peking: 2.572 EUR
16 napos Selyemút: 2.225 EUR

Nem tartalmazza: utazás költsége, betegség-baleset- és poggyászbiztosítás, banki díj (30 EUR). Az utazás egyénileg történik, de tudunk segíteni a megszervezésében.
További részletekről érdeklődj az irodánkban.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.