Sprachcaffe Beijing

Peking (Kína)

Kínai nyelvtanfolyam Pekingben

Peking az ország kulturális, tudományos és oktatási központja. Legjelentősebb nevezetességei a Nagy Fal, a Téli Palota, vagyis a Tiltott Város, az Ég Templom, a Ming-sírok, a Nyári Palota és az Illatos-hegy. 

Az iskola a birodalmi kertben, a Wen Hua Gong épületben található, mely egyben Peking kulturális palotája is. Kényelmes osztálytermek, kávézó, étterem, internetezési lehetőség teszi otthonosabbá a tanulást.

Kezdés: minden hétfőn (kezdőknek csak megadott időpontban)
Korhatár: 16 éves kortól
Ünnepnapon nincsen tanítás: 2020. jan. 01, 20, 24, 27, 31, ápr. 06, máj. 01, jún. 25, 26, szept. 02, 30,  okt. 01 -02, 05, 09.

Kínai nyelvtanfolyamok:

1 tanóra=45 perces, max. 8 fő/csoport

- általános kínai nyelvtanfolyam 20 tanóra/hét
Ára: 190 USD/hét (1-8 hét), 170 USD/hét (9. héttől)

- intenzív kínai nyelvtanfolyam 30 tanóra/hét
Ára: 290 USD/hét (1-8 hét), 270 USD/hét (9. héttől)

- privát oktatás

- kiegészítő tanfolyamok: kínai festészet és kalligráfia, Tai Chi
Ára: 115 USD/hét

Szállás:

- kollégiumban, egy- kétágyas szobában, önellátással vagy félpanzióval (hétfő-péntek)
Ára: kétágyas szobában 200 USD/hét, egyágyas szobában 470 USD/hét
Félpanziós felár 65 USD/hét

Szezonális felár: 2020. jan. 19 - febr.01, ápr. 05 - 11, ápr. 26 - máj. 02,  jún. 21 - aug. 29, szept. 27 - okt. 10. között 35 USD/hét

Tartalmazza: tanfolyam, szállás, megadott ellátás, teszt, bizonyítvány, tananyag kölcsönbe.

Egyéb díjak: regisztrációs díj 85 USD, elszállásolási díj 50 USD, utazás, betegség-baleset - és poggyászbiztosítás, vízumdíj, tankönyv, költőpénz. Az iskola küld meghívó levelet a vízumhoz. Irodánkban tudsz repülőjegyet is vásárolni.

Ha bármilyen kérdésed lenne, keress fel minket a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy euróban szeretnéd kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.