Mandarin House Beijing

Peking (Kína)

Kínai nyelvtanfolyam Pekingben

Beijing szó szerinti fordításban azt jelenti „északi főváros”, ezzel illeszkedik abba a kelet-ázsiai hagyományba, hogy a fővárosokat ilyen módon nevezzék el. Peking város szülöttei pekingi dialektusban beszélnek, ami a modern mandarin nyelvjárás alapját képezi.

A nyelviskoláról:
- 2003-ban alapították
- jól képzett anyanyelvi tanárok tanítanak
- szintfelmérő teszt alapján történik a cosportba sorolás

Minimum korhatár: 16 éves kortól
Max. 10 fő/csoport, 1 tanóra = 50 perc
Kezdés: minden hétfőn
Kezdők részére: 2019. jan. 28, márc. 04, ápr. 01, 29, máj. 27, jún. 24, júl. 22, aug. 19, szept. 16, okt. 21, nov. 18, dec. 16.

Az iskola Pekjing központi részén található (Beijing Fortune Plaza), nem messze a követségi negyedtől. A környéken szállodák, bevásárlóközpontok, éttermek és bárok találhatók. A nyelviskolának egy 5 csillagos iroda épület ad helyet, éttermekkel, kávézóval és egy hatalmas társalgóval várja diákjait. 8 modern felszereltségű tanteremmel rendelkezik, kis kávézóval, társalgóval és számítógéppel (ingyenes internet hozzáférés).

Kínai nyelvtanfolyamok:  (1 tanóra=45 perces, max. 12 fő/csoport)

- általános 20 tanóra / hét, hétfő- péntekig 9:00-12:30
Ára: 315 EUR/hét (2-3 hét), 300 EUR/hét (4-11 hét), 280 EUR/hét (12-23 hét), 265 EUR/hét (24. héttől)

- intenzív 30 tanóra/hét , hétfő-péntek 9-15.20
Ára: 425 EUR/hét (2-3 hét), 410 EUR/hét (4-11 hét), 390 EUR/hét (12-23 hét), 375 EUR/hét (24. héttől)

Főszezoni felár 2019. jún. 02- aug. 31. között a tanfolyamár 15%-a.

Speciális tanfolyamok:
- kombinált kurzus 20+5: 5 tanóra / nap (4 óra csoportban + 1 magánóra), 25 tanóra / hét
- szuper kombinált kurzus 20+10: 6 tanóra / nap (4 óra csoportban + 2 magánóra), 30 tanóra / hét
- nyári gyermek és ifjúsági kínai nyelvi tábor 2019. június 24 - augusztus 17. között

Szállás:

- családnál történő elhelyezés: egyágyas szobában, ellátás: félpanzió. Elhelyezkedés: 30-60 percre az iskolától
Ára: 330 EUR/hét (2-3 hét), 315 EUR/hét (4-7 hétl) 300 EUR/hét (8-11 hét), 280 EUR/hét (12. héttől)

FAKULTATÍV PROGRAMOK ÉS KIRÁNDULÁSOK:
A Mandarin House Nyelviskola számos programot kínál diákjai számára, annak érdekében, hogy nyelvtudásukat gyarapíthassák.

Kirándulások:
XI’AN – ókori város, híres a Terra Cotta harcosairól.
ANJI – bambusz vidék.
XITANG – vízi város, híres a Mission Impossible 3 című filmről, melyet itt forgattak.
HANGZHOU – csodálatos „West Lake” nevű tójáról ismert. Marco Polo kedvenc városa.
SUZHOU – csatornájáról és ősi kertjeiről híres.

A kiutazáshoz VÍZUM szükséges! Az iskola küld meghívó levelet és azt kell a követségre vinni.
A nyelviskolának az utazással kapcsolatos információkat el kell küldeni (légitársaság, járatszám, érkezés dátuma, érkezés ideje, melyik városból érkezik, amelyik repülőtérre érkezik). A diákok vásárolhatnak a repülőtéren telefonkártyát és pénzt is válthatnak.
Transzfer megrendelése esetén, az iskola egyik munkatársa egy tábával vár a repülőtéren. Ezt követően a szállásához visznek.
Ellenkező esetben, ha a diák nem igényli, hogy a reptéren várják, az iskolához saját maga kell, hogy eljusson délután 3 óráig, ahol felveheti a szállás kulcsait.

Egyéb díjak: reptéri transzfer 80 EUR/út, regisztrációs díj 110 EUR, tankönyv kb. 25 EUR, elszállásolás díja 100 EUR, banki díj 20 EUR, vízumdíj. Az utazás egyénileg történik, de tudunk segíteni a megszervezésében.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress minket a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy euróban szeretnéd kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.