Sprachcaffe Victoria Nyelviskola

Victoria (Kanada)

Angol nyelvtanulás Kanadában, Victoriában

Az iskola Victoria belvárosában, a Sayward épületben található. Közelében van a Royal British Columbia Múzeum, The Bay Centre, a híres Fairmont Empress Hotel és a kikötő is 5 perces sétára fekszik.

Kezdés: minden hétfőn, az iskola egész évben nyitva tart.
Nyelvtudás: kezdőtől haladóig, szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás. Az iskolában anyanyelvi tanárok tanítanak, nemzetközi csoportokban. Ünnepnapon nincsen tanítás.

Angol nyelvtanfolyamok:

1 tanóra=45 perces, max. 14 fő/csoport

- általános angol nyelvtanfolyam 20 tanóra/hét
Ára: 270 CAD/hét (1-8 hét), 255 CAD/hét (9-16 hét), 235 CAD/hét (17. héttől)

- általános angol nyelvtanfolyam 24 tanóra/hét
Ára: 310 CAD/hét (1-8 hét), 295 CAD/hét (9-16 hét), 275 CAD/hét (17. héttől)

- intenzív angol 30 tanóra/hét
Ára: 360 CAD/hét (1-8 hét), 345 CAD/hét (9-16 hét), 325 CAD/hét (17. héttől)

- szuper intenzív angol nyelvtanfolyam 40 tanóra/hét
Ára: 430 CAD/hét (1-8 hét), 415 CAD/hét (9-16 hét), 395 CAD/hét (17. héttől)

- IELTS vagy TOEFL előkészítő tanfolyam 30 tanóra/hét, 12 hetes
Ára: 345 CAD/hét

- egyetemi előkészítő tanfolyam / University Pathway 30 tanóra/hét
Ára: 345 CAD/hét

Szállás:

- helyi vendéglátó családnál, egy-vagy kétágyas szobában, félpanziós vagy teljes ellátással
Ára: egyágyas 280 CAD/hét, kétágyas 260 CAD/hét
Teljes ellátás felára 20 CAD/hét

Szezonális felár:
2020. március 29 - június 20. és augusztus 23 - szeptember 26. között 25 CAD/hét
2020. június 21 - augusztus 22. között 50 CAD/hét 

Tartalmazza: tanfolyam, teszt, bizonyítvány, szállás, megadott ellátás.

Egyéb díjak: regisztrációs díj 180 CAD, elszállásolás díja 200 CAD, utazás, betegség biztosítás, költőpénz, helyi közlekedés, eTA belépési engedély. Az utazás egyénileg történik, a repülőjegy foglalást elkészítjük igény alapján.

Ha bármilyen kérdésed lenne, keress fel minket a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.