LSI

Vancouver (Kanada)

Angol nyelvtanulás Vancouverben

Az LSI egy nemzetközi nyelviskola láncolat, mely világszerte több nyelviskolát üzemeltet. Több mint 40 éves oktatási tapasztalattal rendelkeznek.
Az iskola a belvárosban található, egy modern irodaépület első emeletén. Szolgáltatási közé tartozik a számítógépterem, multimédiaterem és konyha.
A helyszínen szabadidős programokra és kirándulásokra lehet jelentkezni.

Kezdés: minden hétfőn (kezdőknek csak havonta egyszer)
Nyelvtudás: kezdőtől haladóig
Korhatár: 16 éves kortól
Ünnepnapon nincsen tanítás: 2020. jan. 01, febr. 17, ápr. 10, 13, máj. 18, júl. 01, aug. 03, szept. 07, okt. 12, nov. 11, dec. 25 - 2021. jan. 03. között

Angol nyelvtanfolyamok: (1 tanóra=50 perces, max. 16 fő/csoport)

- általános angol tanfolyam 20 tanóra/hét
Akciós ára: 230 CAD/hét (1-23 hét), 200 CAD/hét (24. héttől)

- fél-intenzív angol tanolyam 25 tanóra/hét
Akciós ára: 260 CAD/hét( 1-23 hét), 225 CAD/hét (24. héttől)

- intenzív angol tanfolyam 30 tanóra/hét
Akciós ára: 280 CAD/hét (2-23 hét), 240 CAD/hét (24. héttől)

- üzleti angol (20 tanóra általános 10 tanóra üzleti nyelv)
Akciós ára: 280 CAD/hét (2-23 hét), 240 CAD/hét (24. héttől)

- 40 év felettieknek 20 tanóra/hét + szabadidős programok, kirándulások (kezdés minden hónap első hétfőjén)
Ára: 675 CAD/hét

- TOEFL, TOEIC, IELTS nyelvvizsga előkészítő
Akciós ára: 280 CAD/hét (2-23 hét), 240 CAD/hét (24. héttől)

Szállások:

- családi elhelyezés, egyágyas szobában, reggelis vagy félpanziós ellátással
Ára: reggelivel 200 CAD/hét, félpanzióval 235 CAD/hét
Főszezoni felár: 2020. június 21 - augusztus 30. között 35 CAD/hét

- kollégiumi elhelyezés (május - szeptember között), egyágyas szobában, önellátással
Ára: 350 CAD/hét

Egyéb díjak: regisztrációs díj 185 CAD, elszállásolás díja 195 CAD, utazás, betegség biztosítás, repülőtéri transzfer, helyi közlekedés. Az utazás egyénileg történik, de tudunk segíteni a megszervezésében.

Figyelem! Kanada 2015. augusztus 1-jén bevezetette az elektronikus utazási engedélyt (Electronic Travel Authorisation / Autorisation de voyage électronique, röviden eTA). Az 5 évig vagy az útlevél lejártáig érvényes engedélyt az interneten lehet igényelni. A beutazási engedély 2016. március 15-től kötelező és a vízummentes beutazás feltétele. Visszaérkezést követően még 6 hónapig érvényes útlevél szükséges.

Ha bármilyen kérdésed lenne, keress fel minket a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.