ILAC

Vancouver (Kanada)

Angol nyelvtanulás Vancouverben

Az ILAC egy kanadai nyelviskola láncolat, Torontóban és Vancouverben van nyelviskolája. Részt vettünk angol tanfolyamon ebben az iskolában és szívből ajánljuk, mert nagyon jó az oktatás színvonala, interaktív és gyakorlatias órákat tartanak. Kanada biztonságos, az emberek kedvesek és segítőkészek. 

Miért válaszd ezt az iskolát?

- többször megnyerte az év legjobb nyelviskolája címet Kanadában
- 17 nyelvi szint van és az órákat kombinálni tudod (általános, üzleti, IELTS vagy Cambridge nyelvvizsga előkészítő, ...)
- kedvező ár-érték arány
- a belvárosban található, könnyen elérhető
- rengeteg programot és kirándulást szerveznek a diákoknak

Kezdés: minden hétfőn
Nyelvtudás: kezdőtől haladóig
Ajánlott kezdési dátum: 2020. jan. 06, 20, febr. 03, 17, márc. 02, 16, 30, ápr. 13, 27, máj. 11, 25, jún. 08, 22, júl. 06, 20, aug. 03, 17, 31, szept. 14, 28, okt. 12, 26, nov. 09, 23, dec. 07, 21.
Ünnepnapon nincsen tanítás: 2020. jan. 01, febr. 17, ápr. 10, máj. 18, júl. 01, aug. 03, szept. 07, okt. 12, nov. 11, dec. 25.
Szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás. Anyanyelvi tanárok oktatnak, nemzetközi csoportokban.
Kint tartózkodás: minimum 1 hét 

Korosztály:
- felnőtteknek angol tanfolyam 18 éves kortól egész évben
- ifjúsági angol tanfolyam 16-18 éveseknek egész évben
Az ifjúsági tanfolyam ugyanolyan szerkezetű, 17 nyelvi szinttel és csoportba sorolással, heti 20 vagy 32 tanórával, csak más korosztálynak szól. Az órákat hétfőtől péntekig 14.00-17.00 között tartják, az intenzív tanfolyamnál délelőtt 10.00-12.15 között is van tanítás.

Angol nyelvtanfolyamok:

- intenzív angol tanfolyam 30 tanóra/hét (26 általános + 4 választható tanóra/hét)

Akciós ára: 222 CAD/hét (1-10 hét), 213 CAD/hét (11-21 hét), 201 CAD/hét (22-32 hét), 195 CAD/hét (33-43 hét), 189 CAD/hét (44. héttől)

- power angol tanfolyam 38 tanóra/hét (26 általános + 4 választható + 8 kommunikációs vagy olvasás és írásbeli fejlesztés hetente)

Akciós ára: 252 CAD/hét (1-10 hét), 246 CAD/hét (11-21 hét), 234 CAD/hét (22-32 hét), 228 CAD/hét (33-43 hét), 222 CAD/hét (44. héttől)

Speciális tanfolyamok: (bővebb információért keress fel minket)
- IELTS/TOEFL és Cambridge nyelvvizsga-előkészítő
- üzleti angol
- egyetemi előkészítő
- work&study program

Szállások:

Érkezés és hazautazás szombaton.

- családi elhelyezés, egy-vagy kétágyas szobában, teljes ellátás
Ára: kétágyas szobában 220 CAD/hét, egyágyas szobában 245 CAD/hét
Főszezoni felár: 2020. május 30 - augusztus 29. között 25 CAD/hét
18 éves kor alatti felár: 25 CAD/hét

- kollégiumban, egy- vagy többágyas szobában, közös vagy saját fürdőszoba és konyha használattal, önellátással, wifivel
Több típusú kollégiumi szállás is foglalható, a részletes információkért keress fel minket.
Ára: 325 - 475 CAD/hét 

Egyéb díjak: regisztrációs díj 150 CAD, elszállásolás díja 150 CAD (18 év alatt 195 CAD), tankönyv 60 CAD/modul, utazás, biztosítás. Szabadidős programokra és kirándulásokra a helyszínen tudsz jelentkezni. Repülőtéri transzfert lehet kérni előzetesen, így a repülőtéren táblával várnak, felára 110 CAD/út. Az utazás egyénileg történik, de tudunk segíteni a megszervezésében.

Az utazáshoz, visszaérkezést követően még 6 hónapig érvényes útlevél szükséges.

Kipróbáltuk az iskolát és tiszta szívből ajánlani tudjuk, nagyon jó az oktatás színvonala, rengeteg nyelvi szint van és a délutáni választható tanórákat hétről hétre lehet változtatni (pl: szólincs fejlesztés, nyelvtan, kiejtés, üzleti  nyelv, beszéd,...). Szívesen megosztjuk személyes tapasztalatainkat is, ha bármilyen kérdésed lenne, keress fel minket a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.