ILAC Ifjúsági angol tábor

Toronto (Kanada)

Angol ifjúsági nyelvi tábor 15 - 18 éveseknek

Télen: 2020. január 06 - 20. között

Nyáron: 2020. június 08 - augusztus 17. között

Bár Kanada távol esik Magyarországtól, azért ajánljuk, mert nagyon jó az oktatás színvonala és rengeteg szabadidős és sportprogramot szerveznek, gyönyörű környezetben. Anyanyelvi környezetben fejlesztheted az angol tudásod, miközben rengeteg programon veszel részt és különböző nemzetiségű barátaid lesznek. Pár nap után leomlanak az itthonról vitt gátak és magabiztosan fogod tudni használni az angol nyelvet.

Kint tartózkodás: 2-4 hét

Az angol nyelvi program tartalmazza:

- általános angol tanfolyam 20 tanóra/hét (1 tanóra=45 perces)
- teszt, bizonyítvány, tananyag
Szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás.
- családi szállás, egyágyas szobában, közös fürdőszoba használattal
- teljes ellátás
- retúr repülőtéri transzfer
- regisztrációs díj
- szabadidős - és sportprogramok, kirándulások (pl: városnézés, CN Tower, gokart, lézer, lovagvacsora, Algonquin Park, Canada Wonderland, Niagara-vízesés, Royal Ontario Múzeum, Aquarium, bowling, hajókázás, baseball meccs,...)

Ára:

Télen: 2.750 CAD/2 hét, 3.650 CAD/3 hét, 4.450 CAD/4 hét

Nyáron: 3.050 CAD/2 hét, 3.900 CAD/3 hét, 4.800 CAD/4 hét

Lehetőség van csak tanfolyamon és programokon is részt venni, ha van szállásod.

Egyéb díjak: repülőjegy, útlemondási és betegség biztosítás, helyi közlekedés, költőpénz, eTa belépési engedély. Az utazás egyénileg történik, de az irodánkban tudsz repülőjegyet foglalni.  Hazautazást követően még 6 hónapig érvényes legyen az útlevél.

Ha bármilyen kérdésed lenne, keress fel minket a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.