ILAC College

Toronto (Kanada)

Work & Study program Torontóban és Vancouverben

Szerezz életreszóló tapasztalatot és renegeteg pozitív élményt Kanadában!

Miért válaszd ezt a programot?
- rengeteg tudást és tapasztalatot szerzel, hiszen szakképzett üzletemberektől tanulhatsz (pl: Porsche, Four Seasons Hotels&Resorts, TD Bank, The Distillery Historic District,...)
- anyanyelvi környezetben fejleszted az angol tudásod, használható nyelvtudásra teszel szert
- a képzésről bizonyítványt adnak
- kapsz fizetést a munkavégzés ideje alatt
- megismersz más kultúrát és kipróbálhatod magad egy másik országban
- az iskola segítséget nyújt, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb mukát

Miért éppen Kanada?
Kipróbáltuk a torontói iskolát, hogy tapasztalatot szerezzek és megnézzem a várost. Csupa pozitív élményt tudok megosztani Veletek. A tanárok az iskolában nagyon profik, interaktív és gyakorlatias az oktatás. Az itt élő emberek kedvesek, segítőkészek és nyitottak. Azt tapasztaltam, hogy mindenki felvállalja az egyéniségét, nem néznek meg és le másokat. És annak ellenére, hogy ennyi különböző nemzetiségű ember van egy városban, mégis megvannak egymás mellett. Nagyon élhető város, rengeteg programlehetőséggel. Csak ajánlani tudom! 

Több típusú program közül választhatsz:

1. Service Excellence for Business Diploma (40 vagy 48 hetes), 2020. január 06, február 18, március 30, május 19, június 29, augusztus 17, szeptember 28, november 09.

A program első felében 20 vagy 24 héten keresztül szakmai órákat tartanak angolul (pl: Canadian Workplace Essentials, Customer Service Skills, Food&Beverage Service, Event Planning, Front Desk...), ez idő alatt részmunkaidőben dolgozhatsz. Majd a program második felében 20 vagy 24 héten keresztül a megszerzett ismereteket a gyakorlati életben is hasznosíthatod. Az iskola segít a megfelelő munka megtalálásában, állásinterjút szervez Neked.

2. Communication & Service Essentials Diploma (60 hetes), 2020. január 06, február 18, március 30, május 19, június 29, augusztus 17, szeptember 28, november 09.

A program első felében, 30 héten keresztül olyan tantárgyakat tanítanak, mint: Language Fundamentals for Business, English Skills Development, Business Communication Skills, Professional Presentation Skills, Canadian Workplace Essentials... A tanulás mellett tudsz részmunkaidőben munkát vállalni. A második 30 hétben pedig teljes munkaidőben dolgozhatsz, az iskola segít az elhelyezkedésben.

3. Sales & Marketing Diploma (52 vagy 92 hetes), 2020. január 06, március 30, június 15, szeptember 08, november 23.

Ha az 52 hetes programot választod, csak tanulásra van lehetőséged. Ilyen órád lesznek: Professional Communication, Working Across Cultures, Organizational Behavior, Project Management, Professional Sales, Consumer Behavior, Marketing Foundations, Integrated Brand Promotion, Digital Marketing, Social Media Marketing.
A 92 hetes programnál a fennmaradó 40 héten keresztül dolgozni tudsz, az elhelyezkedésben az iskola nyújt segítséget. 

4. Business Administration Diploma (52 vagy 92 hetes), 2020. január 06, március 30, június 15, szeptember 08, november 23.

Az 52 hetes program csak tanulást tartalmaz (pl: Business Math, Introducation to Business Management, Introdution to Business Management, Introducation to Acconting, HR, Analytics for Business Decisions,..). Méga 92 hetes program az utolsó 40 héten munkát is tartalmaz. Az iskola állásinterjút szervez, segít a megfelelő munkamegtalálásában. 

Választható helyszínek: Torontó és Vancouver

A jelentkezés feltételei:
- 18 éves kortól 
- érettségi bizonyítvány
- angol nyelvű önéletrajz és motivációs levél
- erős középfokú angol tudás (IELTS 4.5-5 szintnek megfelelő, nem kell hozzá a vizsga)
- sikeres skype interjú

Korábbi szakmai tapasztalat, felsőfokú végzettség előnyt jelent.

A tanfolyam ideje alatt részmunkaidőben tudsz dolgozni, ami max. 20 órát jelent egy héten. A kint tartózkodásod második felében pedig a munkáé a főszerep. A minimum órabér 13-14 CAD, plusz ha vedéglátó vagy idegenforgalmi pozícióban dolgozol, borravalóban is részesülhetsz.

Az angol tanfolyam mellett üzleti képzésben is részesülsz, mert szakképzett üzletemberek oktatnak vendéglátást, értékesítést, kanadai munkavállalással kapcsolatos tantárgyakat és vezetői készségek fejlesztését.

Vízum: study és work permit, melyet online a nagykövetségen weboldalán keresztül tudsz igényelni. Ebben természetesen tudunk segíteni. Visszaérkezést követően még 6 hónapig érvényes útlevél szükséges.

Szállás:
Lehetőséged van a program teljes idejére vagy akár csak egy bizonyos időre családi vagy kollégiumi szállást foglalni. 
A családi szállás ára, egyágyas szobában, teljes ellátással 245 CAD/hét. A kollégium árát le kell kérni, szezononként változik, kb. 325-420 CAD/hét. Ezen felül van még elszállásolási díj, mely 150 CAD.

Akciós ára:
Service Excellence for Business Diploma 48 hetes: 12.000 CAD helyett 7.800 CAD
Service Excellence for Business Diploma 40 hetes: 10.000 CAD helyett 4.960 CAD
Communication & Service Essentials Diploma 60 hetes: 14.000 CAD helyett 6.660 CAD
Sales & Marketing Diploma 52 hetes: 14.000 CAD helyett 10.200 CAD
Sales & Marketing Diploma 92 hetes: 15.000 CAD helyett 11.200 CAD
Business Administration Diploma 52 hetes: 14.000 CAD helyett 10.200 CAD
Business Administration Diploma 92 hetes: 15.000 CAD helyett 11.200 CAD

Egyéb díjak: vízumdíj, regisztrációs díj 250 CAD, tankönyv 75 CAD/modul (kb. összesen 1.000 CAD), utazás, kötelező betegségbiztosítás 7 CAD/hét., szállás, ellátás Az utazás egyénileg történik, de tudunk segíteni a megszervezésében, a repülőjegy foglalásban.

Ha bármilyen kérdésed lenne, keress fel minket a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.