Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
Miért válassz minket?

Miért válassz minket?

"Mégegyszer köszönök szépen mindent, egy felejthetetlen hónapot töltöttem Máltán a Te segítségeddel.

Nagyon elégedett vagyok a szervezéssel, csak ajánlani tudom! :)" - Málta nyelvtanulás

Ifjúsági táborok

Ifjúsági táborok

"Robit múlt hétvégén hazavittük Németországból, minden rendben volt. Sőt, jövőre is ugyanoda pályázik...

Nagyon köszönjük még egyszer a segítségét a nürnbergi ifjúsági táborral kapcsolatban!" - Németország nyelvi tábor

Iskolai csoportok

Iskolai csoportok

Általános és középiskolai csoportok számára egész évben!

Nyelvi utazás, igény szerinti szállás, utazás, oktatás, fakultatív program összeállítása!

Minőség, megbízhatóság

Minőség, megbízhatóság

"A lányom nagyon jól érzi magát a római nyelviskolában és a szállása is kitűnő.

Nagyon köszönöm a hozzánk való türelmét és segítőkészségét!" - Olaszország nyelvtanulás

Profi ügyintézés

Profi ügyintézés

"Ezúton szeretném megköszönni a hibátlan szervezést a londoni utammal kapcsolatban.

A wimbledoni Milner iskolát csak ajánlani tudom mindenkinek." - angol nyelvtanfolyam Londonban

nyelvtanfolyam külföldön

Tanulj velünk külföldön!

ILAC

Toronto (Kanada)

Angol nyelvtanulás Torontóban

Az ILAC egy kanadai nyelviskolaláncolat, melynek két városban van nyelviskolája: Torontó és Vancouver. Tanultunk személyesen a torontói iskolában és szívből ajánljuk, mert nagyon jó az oktatás színvonala, interaktív és gyakorlatias órákat tartanak. Torontó nagyon élhető város, biztonságos és az emberek is kedvesek, segítőkészek. Csak ajánlani tudjuk!

Miért válaszd ezt az iskolát?
- többször megnyerte az év legjobb nyelviskolája címet Kanadában
- kedvező ár-érték arányban
- 17 nyelvi szint van
- a belvárosban található
- rengeteg programot szerveznek a diákoknak

Szabadidős programok leírása: itt

Kezdés: minden hétfőn
Ajánlott kezdési dátumok: 2019. jan. 07, 14, 28, febr. 11, 25, márc. 11, 25, ápr. 08, 22, máj. 06, 20, jún. 03, 17, júl. 01, 15, 29, aug. 12, 26, szept. 09, 23,  okt. 07, 21, nov. 04, 18, dec. 02, 16, 30.
Ünnepnapon nincsen tanítás: 2019. jan. 01, febr. 18, ápr. 19, máj. 20, júl. 01, aug. 05, szept. 02, okt. 14, dec. 25, 26.
Nyelvtudás: kezdőtől haladóig
Szóbeli és írásbeli szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás. Anyanyelvi tanárok oktatnak, nemzetközi csoportokban.
Kint tartózkodás: minimum 1 hét 

Korosztály:
- felnőtteknek angol tanfolyam 18 éves kortól egész évben
- ifjúsági angol tanfolyam 16-18 éveseknek egész évben
Az ifjúsági tanfolyam ugyanolyan szerkezetű, 17 nyelvi szinttel és csoportba sorolással, heti 30 vagy 38 tanórával, csak más korosztálynak szól. Nyáron, júniustól augusztus végéig, délután tartják az angol órákat 14.00-17.45 között. Délelőtt pedig lehetőséged nyílik egyetemi előkészítő órákon részt venni, hétfőtől csütörtökig 09.45-12.00 között. Ez nem kötelező, csak ha kedved van, egy lehetőség.

Angol nyelvtanfolyamok:

- intenzív angol 30 tanóra/hét (26 általános + 4 választható tanóra/hét)

2019-es akciós ára: 360 CAD/hét heyett 200 CAD/hét (1-10 hét), 190 CAD/hét (11-21 hét), 180 CAD/hét (22-32 hét), 175 CAD/hét (33-43 hét), 170 CAD/hét (44. héttől)

- power angol 38 tanóra/hét (26 általános + 4 választható + 8 kommunikációs vagy olvasás és írásbeli fejlesztés hetente)

2019-es akciós ára: 410 CAD/hét helyett 230 CAD/hét (1-10 hét), 220 CAD/hét (11-21 hét), 210 CAD/hét (22-32 hét), 205 CAD/hét (33-43 hét), 200 CAD/hét (44. héttől)

* Az akciós árak 2019-es évben történő foglalásokra érvényesek.

Speciális tanfolyamok:
- IELTS/TOEFL nyelvvizsga-előkészítő
- üzleti angol
- egyetemi előkészítő

Lehetőséged van kombinálni az angol tanulást a munkavállalással is, erről itt olvashatsz: részletes leírás

Szállások:
- családi elhelyezés, egy-vagy kétágyas szobában, teljes ellátás
Ára: kétágyas szobában 215 CAD/hét, egyágyas szobában 240 CAD/hét
Főszezoni felár: 2019. június - augusztus között 25 CAD/hét
18 éves kor alatti felár: 25 CAD/hét

- Dream House kollégiumban, egyágyas szobában, közös vagy saját fürdőszoba használattal, önellátással, wifivel (hetente egyszer takarítanak)
Az iskolától 30 percre, St. Clair és Brathurst városrészben található.
Ára: 350 CAD/hét, saját fürdőszobával 420 CAD/hét

- Parkside kollégiumban, egyágyas szobában, közös fürdőszoba használattal
Ellátás: szeptembertől áprilisig teljes ellátás, májustól augusztusig reggeli.
A kollégium a belvárosban található, 15 percre az iskolától.
Ára: 485 CAD/hét  

Szabadidős programokra és kirándulásokra a helyszínen tudsz jelentkezni.

Egyeb díjak: utazás, biztosítás, regisztrációs díj 200 CAD, elszállásolás díja 150 CAD (18 év alatt 195 CAD), repülőtéri transzfer 110 CAD/út, tankönyv 60 CAD/modul.
Az utazás egyénileg történik, de tudunk segíteni a megszervezésében. Budapestről már van közvetlen Air Canada járat Torontóba.

Figyelem! Kanada 2015. augusztus 1-jén bevezette az elektronikus utazási engedélyt (Electronic Travel Authorisation / Autorisation de voyage électronique, röviden eTA). Az 5 évig vagy az útlevél lejártáig érvényes engedélyt az interneten lehet igényelni. A beutazási engedély 2016. március 15-től kötelező és a vízummentes beutazás feltétele.

Az utazáshoz, visszaérkezést követően még 6 hónapig érvényes útlevél szükséges.

Szívesen megosztjuk személyes tapasztalatainkat is, ha bármilyen kérdésed lenne, keress fel minket a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

Visszajelzés: „Torontó egy igazán lenyűgöző város, egyszerűen megunhatatlan, metropolisz jellegéből adódóan nem is gondolnánk, hogy mennyi rejtett szépséget tartogat az érdeklődő számára. A belváros telis-tele van felhőkarcolókkal, de mellettük harmóniában mutatkoznak a majd száz éves vörös téglaházak. A tömegközlekedése véleményem szerint átlagosnak mondható, találkoztam már jobb szolgáltatással Európa nagyvárosaiban (London, Párizs, Brüsszel), de az itteni sem rossz. Csupán négy metróvonal található a városban, de ez kiválóan lefedi a város közlekedési hálózatát és jól kiegészíti a felszíni közlekedését (villamos, busz). A havi bérlet ára diákoknak 116 CAD (25.600 Ft), ami nem olcsó, de szükségszerű. AZ ILAC nyelviskolában a megérkezésem utáni első tanítási napon, szóbeli és írásbeli teszten kellett részt vennem, ami nagyon könnyed és jó hangulatú volt (semmi poroszos keménység), itt mindenki felszabadult és vidám és nem helyeznek rád semmilyen terhet/nyomást. Profi tanárok könnyed beszélgetés alapján felmérik, hogy melyik nyelvi szint lehet számodra a legmegfelelőbb és javaslatot tesznek, hogy mely csoportban kezd a nyelvtanulást :). Természetesen, ha te azt túl nehéznek avagy unalmasnak tartod akkor csak jelezned kell és "átsétálhatsz" a kívánt szintre. A nyelvi órák elég mozgalmasak, nincs unatkozásra idő :), az órák jól felépítettek és tanárok profik. 1-9 szint között van a szigorúan vett általános angol, aztán a 10. szinttől választhatsz az alábbi alternatívák közül attól függően, hogy mit szeretnél elérni az angollal pl.: Cambridge English (FCE, CAE), TOEFL/IELTS nyelvvizsga előkészítő, Business, Academic Pathway (I, II, III). A fentiekben említett kurzusok a fő tanterv részei (MAIN CLASS), de ezen felül, ha szeretnél javítani valamit angol tudásodon, akkor lehetőség nyílik választható tárgyak felvételére (ELECTIVE COURSES) pl.: Speaking, Writing, Vocabulary, Business, English though MUSIC/DRAMA ecc. Véleményem szerint ez a program mindenképp mérföldkő lehet, angoltudásod fejlesztésében, amennyiben lehetőséged van itt tanulni, ne habozz és "Change your life in Cananda" =). „ Bertold

Ajánlatkérés

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.