ILAC

Toronto (Kanada)

Angol nyelvtanulás Torontóban

Az ILAC egy kanadai nyelviskolaláncolat, Torontóban és Vancouverben van nyelviskolája. Részt vettünk angol tanfolyamon ebben az iskolában és szívből ajánljuk, mert nagyon jó az oktatás színvonala, interaktív és gyakorlatias órákat tartanak. Kanada biztonságos, az emberek kedvesek és segítőkészek. 

Miért válaszd ezt az iskolát?
- többször megnyerte az év legjobb nyelviskolája címet Kanadában
- kedvező ár-érték arány
- 17 nyelvi szint van
- a belvárosban található
- programokat szerveznek tanítás után

Kezdés: minden hétfőn
Ajánlott kezdési dátumok: 2020. jan. 06, 20, febr. 03, 17, márc. 02, 16, 30, ápr. 13, 27, máj. 11, 25, jún. 08, 22, júl. 06, 20, aug. 03, 17, 31, szept. 14, 28,  okt. 12, 26, nov. 09, 23, dec. 02, 07, 21.
Ünnepnapon nincsen tanítás: 2020. jan. 01, febr. 17, ápr. 10, máj. 18, júl. 01, aug. 03, szept. 07, okt. 12, dec. 25, 26.
Nyelvtudás: kezdőtől haladóig
Szóbeli és írásbeli szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás. Anyanyelvi tanárok oktatnak, nemzetközi csoportokban.
Kint tartózkodás: minimum 1 hét 

Korosztály:
- felnőtteknek angol tanfolyam 18 éves kortól egész évben
- ifjúsági angol tanfolyam 16-18 éveseknek egész évben
Az ifjúsági tanfolyam ugyanolyan szerkezetű, 17 nyelvi szinttel és csoportba sorolással, heti 20 vagy 32 tanórával, csak más korosztálynak szól. Az órákat hétfőtől péntekig 14.00-17.00 között tartják, az intenzív tanfolyamnál délelőtt 10.00-12.15 között is van tanítás.

Angol nyelvtanfolyamok:

- intenzív angol 30 tanóra/hét (26 általános + 4 választható tanóra/hét)

Akciós ára: 222 CAD/hét (1-10 hét), 213 CAD/hét (11-21 hét), 201 CAD/hét (22-32 hét), 195 CAD/hét (33-43 hét), 189 CAD/hét (44. héttől)

- power angol 38 tanóra/hét (26 általános + 4 választható + 8 kommunikációs vagy olvasás és írásbeli fejlesztés hetente)

Akciós ára: 252 CAD/hét (1-10 hét), 246 CAD/hét (11-21 hét), 234 CAD/hét (22-32 hét), 228 CAD/hét (33-43 hét), 222 CAD/hét (44. héttől)

Speciális tanfolyamok:
- IELTS/TOEFL és Cambridge nyelvvizsga-előkészítő
- üzleti angol
- egyetemi előkészítő
- work&study program

Szállások:

- családi elhelyezés, egy-vagy kétágyas szobában, teljes ellátás
Ára: kétágyas szobában 220 CAD/hét, egyágyas szobában 245 CAD/hét
Főszezoni felár: 2020. május 30 - augusztus 29. között 25 CAD/hét
18 éves kor alatti felár: 25 CAD/hét

- kollégiumban, egyágyas szobában, közös vagy saját fürdőszoba használattal, önellátással, wifivel (hetente egyszer takarítanak)
Több típusú kollégiumi szállás is foglalható, a részletes információkért keress fel minket.
Ára: 375 - 460 CAD/hét

Szabadidős programokra és kirándulásokra a helyszínen tudsz jelentkezni.

Egyeb díjak: utazás, biztosítás, regisztrációs díj 150 CAD, elszállásolás díja 150 CAD (18 év alatt 195 CAD), repülőtéri transzfer 110 CAD/út, tankönyv 60 CAD/modul.
Az utazás egyénileg történik, de tudunk segíteni a megszervezésében. Budapestről már van közvetlen Air Canada járat Torontóba.

Az utazáshoz, visszaérkezést követően még 6 hónapig érvényes útlevél szükséges.

Szívesen megosztjuk személyes tapasztalatainkat is, ha bármilyen kérdésed lenne, keress fel minket a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

Visszajelzés: „Torontó egy igazán lenyűgöző város, egyszerűen megunhatatlan, metropolisz jellegéből adódóan nem is gondolnánk, hogy mennyi rejtett szépséget tartogat az érdeklődő számára. A belváros telis-tele van felhőkarcolókkal, de mellettük harmóniában mutatkoznak a majd száz éves vörös téglaházak. A tömegközlekedése véleményem szerint átlagosnak mondható, találkoztam már jobb szolgáltatással Európa nagyvárosaiban (London, Párizs, Brüsszel), de az itteni sem rossz. Csupán négy metróvonal található a városban, de ez kiválóan lefedi a város közlekedési hálózatát és jól kiegészíti a felszíni közlekedését (villamos, busz). A havi bérlet ára diákoknak 116 CAD (25.600 Ft), ami nem olcsó, de szükségszerű. AZ ILAC nyelviskolában a megérkezésem utáni első tanítási napon, szóbeli és írásbeli teszten kellett részt vennem, ami nagyon könnyed és jó hangulatú volt (semmi poroszos keménység), itt mindenki felszabadult és vidám és nem helyeznek rád semmilyen terhet/nyomást. Profi tanárok könnyed beszélgetés alapján felmérik, hogy melyik nyelvi szint lehet számodra a legmegfelelőbb és javaslatot tesznek, hogy mely csoportban kezd a nyelvtanulást :). Természetesen, ha te azt túl nehéznek avagy unalmasnak tartod akkor csak jelezned kell és "átsétálhatsz" a kívánt szintre. A nyelvi órák elég mozgalmasak, nincs unatkozásra idő :), az órák jól felépítettek és tanárok profik. 1-9 szint között van a szigorúan vett általános angol, aztán a 10. szinttől választhatsz az alábbi alternatívák közül attól függően, hogy mit szeretnél elérni az angollal pl.: Cambridge English (FCE, CAE), TOEFL/IELTS nyelvvizsga előkészítő, Business, Academic Pathway (I, II, III). A fentiekben említett kurzusok a fő tanterv részei (MAIN CLASS), de ezen felül, ha szeretnél javítani valamit angol tudásodon, akkor lehetőség nyílik választható tárgyak felvételére (ELECTIVE COURSES) pl.: Speaking, Writing, Vocabulary, Business, English though MUSIC/DRAMA ecc. Véleményem szerint ez a program mindenképp mérföldkő lehet, angoltudásod fejlesztésében, amennyiben lehetőséged van itt tanulni, ne habozz és "Change your life in Cananda" =). „ Bertold

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.