Sprachcaffe U20

Montreal (Kanada)

Angol és francia nyelvi tábor Montreálban 14 - 21 éveseknek

Tavasszal: 2020. március 29 -  április 19. között

Nyáron: 2020. június 28 - augusztus 29. között

Montreál kétnyelvű város, így akár az angol vagy a francia nyelvtudásodat is fejlesztheted. Ha kedved tartja, akár a kettőt egyszerre is gyakorolhatod.

A nyelviskola Montreál belvárosában található, a Crescent és a Sherbrooke Street sarkán, közvetlen közelében a Montreali Szépművészeti Múzeum, a Ritz Carlton Hotel és a világhírű Holt Renfrew Áruház. 

Kezdés: minden hétfőn
Utazás: Montreálba repülővel, az irodánkban le tudod foglalni a repülőjegyet. Érkezéskor egy tábával várnak és visznek a szállásra. Érkezés vasárnap, visszaindulás szombaton.
Időtartam: minimum 1 hét

Az angol / francia ifjúsági tábor tartalmazza:

- általáos angol vagy francia tanfolyam 20 tanóra/hét vagy intenzív tanfolyam 30 tanóra/hét
1 tanóra=45 perces, max. 15 fő/csoport
Nyelvi szintek: alapfoktól haladóig
Szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás. Ünnepnapon nincsen tanítás.
- tananyag kölcsönbe, bizonyítvány
- helyi vendéglátó családoknál történő elhelyezés vagy kollégiumi szállás, kétágyas szobában
Ha családnál laksz, alkalmad nyílik arra, hogy megismerd a helyi emberek mindennapi életét. Megtudhatod, miért szeretnek igazán ebben a városban élni. A vendéglátó családok otthona az iskolától gyalogosan vagy tömegközlekedéssel (kb. 35-40 perc) közelíthető meg.
- teljes ellátás (reggeli, csomagolt szendvics ebédre, meleg vacsora)
- szabadidős- és sportprogramok minden nap
- egy egész napos kirándulás kéthetente
Tanítás után kulturális programokat, filmezést, sportprogramokat és városnéző sétákat szerveznek, így megismerheted a város látnivalóit.
- retúr repülőtéri transzfer (megadott időpontban)

Ára: (CAD/fő)
Családi elhelyezéssel: 1.170 CAD/1 hét, 1.975 CAD/2 hét, 2.780 CAD/3 hét, 3.585 CAD/4 hét, plusz hét 805 CAD
Kollégiumi elhelyezéssel: 1.810 CAD/1 hét, 3.255 CAD/2 hét, 4.700 CAD/3 hét, 6.145 CAD/4 hét, plusz hét 1.445 CAD
Intenzív tanfolyam felára 40 CAD/hét

Egyéb díjak: repülőjegy, útlemondási és betegség biztosítás, 18 éven aluliaknak hivatalos szülői felügyeleti igazolás 100 CAD (custodianship letter), költőpénz, helyi közlekedés. Az utazás egyénileg történik, az irodánkban le tudod foglalni a repülőjegyet és tudsz kötni utasbiztosítást.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress fel minket a +36/303857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy euróban szeretnéd kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.