Sprachcaffe - GEOS Montreal

Montreal (Kanada)

Angol és francia nyelvtanfolyamok Montreálban

Montréal, Kanada második legnagyobb városa, és egyben az ország művészeti, kulturális központja is. Angol és francia nyelvű, erősen érződik az európai hatás. Nagyon sok fesztivált szerveznek, egész évben  és Forma 1-es futamot is rendeznek. Quebec tartományban található, 190 km-re Ottawa, és 275 km Quebec városoktól.

Az iskola a belvárosban, egy modern épületben a Sherbrooke és Cresent utca sarkán kap helyet. Ezt a részt Golden Mile-nak nevezik. A környéken számos étterem, kávézó, bár és galéria található.

Angol és francia tanfolyamon is részt lehet venni!!!!!

Kezdés: minden hétfőn
Kezdőknek: 2019. jan. 07, febr. 04, már. 04, ápr. 01, 29, máj. 27, jún. 24, júl. 22, aug. 19, szept. 16, okt. 14, nov. 11, dec. 09.
Ünnepnapon nincsen tanítás: 2019. jan. 01, ápr. 22, máj. 20, jún. 24, júl. 01, szept. 02, okt. 14, dec. 23-27.
Minimum korhatár: 16 év
Nyelvi szintek: kezdőtől haladóig, szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás. Anyanyelvi tanárok tanítanak, nemzetközi csoportokban.

Francia és angol nyelvtanfolyamok: 1 tanóra=45 perces, max. 14 fő/csoport

- általános francia vagy angol tanfolyam 20 tanóra/hét
Ára: 260 CAD/hét (1-8 hét), 245 CAD/hét (9-16 hét), 225 CAD/hét (17. héttől)

- fél-intenzív francia vagy angol tanfolyam 24 tanóra/hét
Ára: 300 CAD/hét (1-8 hét), 285 CAD/hét (9-16 hét), 265 CAD/hét (17. héttől)

- intenzív francia vagy angol tanfolyam 30 tanóra/hét
Ára: 350 CAD/hét (1-8 hét), 335 CAD/hét (9-16 hét), 315 CAD/hét (17. héttől)

- szuper intenzív francia vagy angol tanfolyam 40 tanóra/hét
Ára: 420 CAD/hét (1-8 hét), 405 CAD/hét (9-16 hét), 385 CAD/hét (17. héttől)

- 12 hetes IELTS nyelvvizsga előkészítő 20 tanóra/hét
Ára: 335 CAD/hét

- angol egyetemi előkészítő tanfolyam 30 tanóra/hét, ára: 335 CAD/hét + 300 CAD elhelyezési díj

Szállások:

- családnál, egy-vagy kétágyas szobában, félpanziós vagy teljes ellátással
Ára: kétágyas 210 CAD/hét, egyágyas 230 CAD/hét
Teljes ellátás felára 20 CAD/hét.

- kollégiumban, egy-vagy kétágyas szobában, önellátással
Ára: kétágyas szobában 350 CAD/hét, egyágyas szobában 400 CAD/hét

Szezonális felár a szállásokra:
2018. március 18 - június 16. ás augusztus 26 - szeptember 29. között 25 CAD/hét
2018. június 17 - augusztus 25. között 50 CAD/hét. 

Az árak tartalmazzák: tanfolyam, teszt, bizonyítvány, tananyag kölcsönben, szállás, megadott ellátás.

Egyéb díjak: regisztrációs díj 180 CAD, elszállásolás díja 200 CAD, utazás, betegség biztosítás, transzfer, helyi közlekedés. 
Az utazás egyénileg történik, de tudunk segíteni a megszervezésében.

Figyelem! Változás a Kanadába történő beutazás szabályaiban! Kanada 2015. augusztus 1-jén bevezeti az elektronikus utazási engedélyt (Electronic Travel Authorisation / Autorisation de voyage électronique, röviden eTA). Az 5 évig vagy az útlevél lejártáig érvényes engedélyt az interneten lehet igényelni. A beutazási engedély 2016. március 15-től kötelező és a vízummentes beutazás feltétele.

Ha bármilyen kérdésed lenne, keress fel minket a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy euróban szeretnéd kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.