EC Montreal Nyelviskola

Montreal (Kanada)

Francia és angol nyelvtanfolyamok Montreálban

Montreál, Kanada francia nyelvű részén található, így itt lehetőséged nyílik francia és angol nyelvet is tanulni. Quebec tartományban található, 190 km-re Ottawa, és 275 km Quebec városoktól.

Miért válaszd ezt az iskolát?
- az EC nemzetközi nyelviskola láncolat tagja, minőségi nyelvoktatást biztosítanak
- sok tanfolyam közül választhatsz
- belvárosi elhelyezkedés

Az iskola a St. Catherine Streeten található, ami a város egyik bevásárló utcája.
Szolgáltatások: 23 osztályterem, ingyen wifi, tanulószoba, társalgó, konyha, akadálymentesített.

Utazás: repülővel, az irodánkban meg tudod venni a repülőjegyet. Érkezés és hazautazás szombaton. Ha előre foglalsz repülőtéri transzfert, érkezéskor egy táblával várnak és visznek a szállásra.

Minimum korhatár: 16 év (felső korhatár nincs)
Kezdés: minden hétfőn
Nyelvi szintek: kezdőtől haladóig, szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás. 
Ünnepnapon nincsen tanítás: 2022. jan. 03, ápr. 15, máj. 23, jún. 24, júl. 01, szept. 05, okt. 10, nov. 11, dec. 26, 27.

AKCIÓ! 2022. március 31-ig történő foglalás esetén 15% kedvezményt adunk a tanfolyamok árából (kivéve privát oktatás, angol/francia plusz és kiscsoportos tanfolyamok).

Nyelvtanfolyamok:

1 tanóra=45 perces, max. 15 fő/csoport

- általános angol / francia tanfolyam 20 tanóra/hét
Ára: 355 CAD/hét (1-11 hét), 340 CAD/hét (12-23 hét)

- fél-intenzív angol / francia tanfolyam 24 tanóra/hét
Ára: 390 CAD/hét (1-11 hét), 375 CAD/hét (12-23 hét)

- intenzív angol / francia tanfolyam 30 tanóra/hét
Ára: 430 CAD/hét (1-11 hét), 415 CAD/hét (12-23 hét)

- üzleti angol/francia tanfolyam (English/French for Work): 20 általános + 4 üzleti angol tanóra/hét
Ára: 390 CAD/hét (1-11 hét), 375 CAD/hét (12-23 hét)

- IELTS nyelvvizsga előkészítő tanfolyam 30 tanóra/hét (20 tanóra/hét általános + 10 tanóra/hét nylvvizsga előkészítő), min. 4 hetes
Ára: 430 CAD/hét (1-11 hét), 415 CAD/hét (12-23 hét)

- nyelviskolai tanév/szemeszter

- privát oktatás

Főszezoni felár a tanfolyamokra 2022. június 13 - szeptember 09. között 25 CAD/hét.

Szállások:

- helyi vendéglátó családnál, egyágyas szobában, félpanziós vagy teljes ellátással
Ára: félpanzióval 260 CAD/hét, teljes ellátással 290CAD/hét
Főszezoni felár (2022. jún. 11 - szept. 10. között): 30 CAD/hét

- Superior Trylon stúdióban, egyágyas szobában, saját fürdőszobával, önellátással, 25 perces sétatávolságra található az iskolától
Ára: 875 CAD/hét (1-2 hét), 755 CAD/hét (3-4 hét) 
Főszezoni felár (2022. jún. 11 - szept. 10. között): 25 CAD/hét

Tartalmazza: tanfolyam, teszt, bizonyítvány, tananyag, üdvözlő program, internetezési lehetőség az iskolában, szállás, megadott ellátás.
Egyéb díjak: regisztrációs díj 190 CAD, tananyag 10 CAD/hét, elszállásolás díja 230 CAD, repülőjegy, utasbiztosítás, repülőtéri transzfer 120 CAD/út. Az utazás egyénileg történik, az irodánkban tudsz repülőjegyet foglalni és utasbiztosítást kötni. Beutazáshoz, visszaérkezést követően még minimum 6 hónapig érvényes útlevél és eTA belépési engedély szükséges. Szabadidős programokra a helyszínen tudsz jelentkezni.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress fel minket az info@airtourist.hu e-mail címen.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy euróban szeretnéd kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.