EC Classic Junior

Montreal (Kanada)

Angol és francia nyelvi tábor Montreálban 12-17 éveseknek

2020. július 04 - augusztus 01. között

Montreál, Kanada francia nyelvű részén található, így itt lehetőséged nyílik francia és angol nyelvet is tanulni.

Az ifjúsági-és gyermektábor célja, hogy ne csak az iskolapadban használd a nyelvet, hanem hasonló korú diákokkal együtt szabadidős- és sportprogramok, kirándulások alkalmával is fejlődjön a nyelvtudásod. A nyelvi akadályokat ledöntve, használható nyelvtudással és a helyi kultúrát megismerve, rengeteg sikerélménnyel térsz majd haza. 

Utazás: Montreálba repülővel, az irodánkban meg tudod venni a repülőjegyet. A repülőtéren egy táblával várnal és visznek a szállásra. Érkezés és visszaindulás szombaton.Nemzetközi csoportokban oktatnak, szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás. Ahogy fejlődik a nyelvtudásod magasabb csoportba tesznek át.

Az angol és francia nyelvi tábor tartalmazza:

- általános angol vagy francia nyelvtanfolyam 20 tanóra/hét (1 tanóra=45 perces, max. 15 fő/csoport). Szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás.

- teszt, bizonyítvány, tananyag

- családi elhelyezés, egyágyas szobában, közös fürdőszoba használattal
A családok kb. 30 perces tömegközlekedésre találhatóak az iskolától, megmutatják hogyan tudsz eljutni.

- teljes ellátás (reggeli, csomagolt ebéd, meleg vacsora)

- szabadidős- és sportprogramok

- kirándulások

- helyi közlekedési kártya

- retúr repülőtéri transzfer

Ára: 1.335 CAD/1 hét, 2.470 CAD/2 hét, 3.605 CAD/3 hét, plusz hét 1.135 CAD

Egyéb díjak: eTA (online belépési engedély), repülőjegy, útlemondási és betegség biztosítás, Custodianship letter (szülői felügyeleti igazolás) 150 CAD, költőpénz. Az utazás egyénileg történik, de tudunk segíteni a megszervezésében. Visszaérkezést követően még 6 hónapig érvényes útlevél szükséges!

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress bizalommal az info@airtourist.hu e-mail címen vagy a +36-30/3857767-es telefonszámon.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy euróban szeretnéd kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.