iSi Nyelviskola Kiotó

Kiotó (Japán)

Japán nyelvtanulás Kiotóban

Ha itt szeretnéd fejleszteni a nyelvtudásod, biztosan örök élményben lesz részed és megtapasztalhatod az igazi japán kultúrát.

Kiotó, a császári Japán egykori fővárosa, hűen őrzi a japán tradíciókat. A város életében kiemelt szerepet kap a művészet és a kultúra, legfontosabb látnivalói közé tartozik az Arany- és Ezüstpavilon, a Császári Palota, Gion – a gésanegyed, a Kyomizudera templom, és a Nijo Kastély. Vonattal fél óra alatt elérhető a csodálatos Sagano bambuszerdő.

Kezdés: minden hétfőn (kezdőknek a hónap első hétfőjén)
Nyelvtudás: kezdőtől haladóig
Max. 15 fő/csoport, 1 tanóra=45 perces
Minimum kor: 16 éves kortól
Kint tartózkodás: minimum 2 hét

Tanfolyamok:
- általános japán nyelvtanfolyam 20 tanóra/hét
Órarend: hétfőtől péntekig 08.50-09.35, 09.45-10.30, 10.40-11.25, 11.35-12.20
Ára: 65.150 JPY/2 hétre, 185.975 JPY/3 hét, 106.800 JPY/4 hétre, 129.125 JPY/5 hét, 149.950 JPY/6 hét, 170.775 JPY/7 hét, 193.600 JPY/8 hét, 214.425 JPY/9 hétre
- JLPT nyelvvizsga előkészítő japán nyelvtanfolyam
A vizsga júliusban és decemberben van, előtte lehetőség van felkészítő tanfolyamon részt venni.
- nyári japán tanfolyam + szabadidős programok + kirándulások (július-augusztus), 3 vagy 4 hetes
Órarend: hétfőtől péntekig 08.50-12.20 között
- egyetemi előkészítő (akik Japánban szeretnének tovább tanulni)
Ára: 450.000 JPY/6 hónapra, 823.000 JPY/1 évre

Szállások:
- családnál, egyágyas szobában, félpanziós ellátással (max. 12 hétre foglalható)
Az iskolától való távolság 40 perc – 1 óra tömegközlekedéssel.
Ára: 165.100 JPY/4 hétre
- diákházban, egy-vagy többágyas szobában, közös fürdőszoba és nappali használattal, önellátással
Az iskolától való távolság kb. 10-40 perc tömegközlekedéssel.
Ára: egyágyas szobában 98.400 JPY/4 hétre, kétágyas szobában 98.400 JPY/4 hétre

Egyéb díjak:
- repülőtéri transzfer 18.000 JPY/út
- elszállásolási díj 30.000 JPY
- regisztrációs díj 20.000 JPY
Az utazás egyénileg történik, de tudunk segíteni a megszervezésében.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress fel minket a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen. 

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy euróban szeretnéd kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.