Genki School

Fukuoka (Japán)

Nyelvtanulás Japánban

Fukuoka egy másfélmilliós város, s ha az egész metropolisz területét nézzük 5 millió ember él itt. Semmiképp sem mondhatjuk rá, hogy kisváros. Bár a 127 milliós Japánban nyilván ennél jóval nagyobb városok is vannak. A legrégibb városnak mondják, amit az is indokol, hogy ez van legközelebb Kínához és Koreához, három oldalról hegyek határolják, csak északon nyílik meg a tenger felé, a Hakatai-öböllel. Tokiótól való távolsága 1100 km.
Az iskola Fukuoka város szívében található. A genki szó jelentése összetett, talán az energikus, egészséges kifejezést lehetne használni. Szinte mindennap használják ezt a szót.. 元気ですか? ("genki desu ka?")

Felszereltség: 13 osztályterem, DVD, TV, légkondicionáló, internetezési lehetőség, Wifi, társalgó, könyvtár, teaszoba
Szabadidős programokon és kirándulásokon is részt lehet venni, és plusz órákra is lehet jelentkezni: tea kultúra, kimonó, kaligráfia, origami.

Korhatár: minimum 14 év (14-17 év között kötelező a családnál történő elhelyezés)
Tartózkodási idő: minimum 2 hét
Kezdés: minden hétfőn
Kezdőknek: a hónap első hétfőjén (június, július és augusztusban minden haramadik hétfőn is)
Ünnepnapon nincsen tanítás: 2020. jan. 01, 13, febr. 10, 24, márc. 20, máj. 01, 04, 05, 06, júl. 23, 24, aug. 10, szept. 21, 22, nov. 02, 23, dec. 31.
Nyelvi szintek: kezdőtől haladóig, max. 6 fő/csoport
Szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás. Anyanyelvi tanárok oktatnak, nemzetközi csoportokban.
Érkezés és visszaindulás hétvégén (szombattól szombatig vagy vasárnaptól vasárnapig)

Japán nyelvtanfolyamok:

- általános japán 20 tanóra/hét
Ára: 33.500 JPY/hét

- intenzív japán 25 tanóra/hét
Az általános japán tanfolyam mellé olyan órákat lehet felvenni, mint társalgás, pop kultúra, helyi tradíciók megismerése, szabadidős programok, nyelvvizsga előkészítő.
Ára: 43.000 JPY/hét

- nyelviskolai szemeszter, 6 hónap (20 hét), kezdés: 2019. jan. 07, ápr. 01, júl. 01, okt. 07.
Akciós ára: 590.000 JPY

- nyelviskolai tanév, 12 hónap (40 hét), kezdés: 2019. jan. 07, ápr. 01, júl. 01, okt. 07.
Akciós ára: 990.000 JPY

Szállások:

- helyi vendéglátó családnál történő elhelyezés, egyágyas szobában, ellátás: reggeli vagy félpanzió
Ára: reggelivel 15.000 JPY/hét, félpanzióval 19.500 JPY/hét

- kollégiumban, egyágyas szobában, saját fürdőszobával, önellátással
Ára: 15.000 JYP/hét

- privát apartmanban, önellátással, sétatávolságra az iskolától
Ára: 25.000 JPY/hét

Felárak, plusz díjak:
- főszezoni felár: július - augusztus 3.300 JPY/hét
- regisztrációs díj 21.500 JPY
- tankönyv 11.000 JPY
- banki díj 10.000 JPY
- elszállásolás díja 10.000 JPY
- transzfer 6.000 JPY

Egyéb költségek: utazás, betegség-baleset-és poggyászbiztosítás, helyi közelekdés, költőpénz, vízum. Az utazás egyénileg történik, de tudunk segíteni a megszervezésében.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress minket a +36-30/3857767-e stelefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.