IH Ifjúsági angol tanfolyam

Dublin (Írország)

Angol ifjúsági nyelvtanulás Dublinban 16-18 éveseknek

2020. június 15 - augusztus 14. között

Az iskola a belvárosban található, szolgáltatásai közé tartozik: jól felszerelt osztálytermek, étterem, tetőterasz, könyvtár, számítógépterem, ingyen wifi.
Kint tartózkodás: 1-5 hét

Utazás: Dublinig repülővel, Budapestről és Bécsből is van közvetlen járat. Ha előzetesen repülőtéri transzfert foglalsz, egy táblával várnak és visznek a szállásra.

Angol nyelvtanfolyam: 1 tanóra=60 perces, max. 14 fő/csoport
Ünnepnapon nincsen tanítás és nem is pótolják.
Nyelvi szintek: kezdőtől haladóig, szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás.
Választhatsz, hogy általános angol tanfolyamon veszel részt (20 tanóra/hét) vagy intenzíven, mely 25 tanóra/hét angol órát jelent. 

Szállások:
- helyi vendéglátó családnál, egy-vagy kétágyas szobában, teljes ellátással
A családok a város külső, kertvárosi részén találhatóak. Az utazási idő az iskolába kb. 40 perc tömegközlekedéssel.

Ára: 900 EUR/1 hét, 1.710 EUR/2 hét, 2.520 EUR/3 hét, 3.330 EUR/4 hét
Az intenzív angol tanfolyam felára 70 EUR/hét.
Ha egyágyas szobában szeretnél lakni, van rá lehetőség, pluszban 30 EUR/hét összeget kell fizetni érte.

Tartalmazza: tanfolyam, teszt, bizonyítvány, családi szállás, teljes ellátás, szabadidős programok (heti 4 délutáni, 2 esti és heti egy egész napos kirándulás), tömegközlekedési bérlet, regisztrációs díj.

Egyéb díjak: utazás, útlemondási és betegség biztosítás, költőpénz, retúr repülőtéri transzfer 120 EUR. Nálunk meg tudod venni a repülőjegyet és utasbiztosítást is tudsz könti, így a teljes utazásod megszervezését vállaljuk.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress fel minket a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen. 

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.