IH Dublin angol nyelvi tábor

Dublin (Írország)

Nyári angol nyelvi tábor Dublinban 9-16 éveseknek

2020. június 29 - július 31. között

A tábort a Wesley College-ban szervezik, mely egy bentlakásos iskola. Dublin déli, kertvárosi részén található (Ballinteer), 15 percre a belvárostól. Az iskola szolgáltatásai: modern osztálytermek, wifi, sportpályák (rugby, kosárlabda, hockey), jógaterem, zenei és művészeti központ, étkező, előadóterem.

Kint tartózkodás: 1-5 hét
Utazás: repülővel Dublinig, Budapestről és Bécsből is van közvetlen járat. Érkezéskor a repülőtéren egy táblával várnak és visznek a szállásra. Érkezés és visszaindulás: szombaton vagy vasárnap.

Az angol nyári tábor tartalmazza:

- általános angol tanfolyam 15 tanóra/ hét, 1 tanóra=60 perces, max. 15 fő/csoport

Várható órarend: hétfőtől péntekig 09.30-13.00 között. 

- teszt, bizonyítvány, tananyag
Szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás. Nyelvi szintek: A1-C1.

- kollégiumi vagy családi elhelyezés, többágyas szobában. A kollégiumi szállás az iskolával egy épületben található. 

- teljes ellátás (reggeli, ebéd, vacsora), speciális étrendet előre jelezni szükséges

- szabadidős- és sportprogramok minden nap (délután és este)

- heti 2-3 félnapos és egy egész napos kirándulás

- felügyelet

Ára:

Kollégiumi szállással: 990 EUR/1 hét, 1.890 EUR/2 hét, 2.790 EUR/3 hét, 3.690 EUR/4 hét

Családi szállással: 840 EUR/1 hét, 1.590 EUR/2 hét, 2.340 EUR/3 hét, 3.090 EUR/4 hét

Egyéb díjak: retúr repülőtéri transzfer 120 EUR, utazás, útlemondási és betegség- baleset- és poggyászbiztosítás, költőpénz. Nálunk meg tudod venni a repülőjegyet és utasbiztosítást is tudsz könti, így a teljes utazásod megszervezését vállaljuk.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress fel minket a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.